Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport tog 1-2-sejr i DM-rally

DM Rally 
27/06/16 

Årets tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally blev en ganske succesfuld affære for Suzuki Motorsport. På de små vestsjællandske veje lykkedes det nemlig teamet at sikre sig en 1-2-sejr i klassen for tunede, tohjulstrukne biler op til to liter med Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens) på førstepladsen og Anders Lysen/Henrik Dernoff (Sorø/Ringsted) på andenpladsen.
 

”En etter og en toer i klassen kan ikke være bedre, så jeg er en meget tilfreds teamchef,” siger Anders Lysen. ”Det er en dobbeltfølelse, jeg har, med to gange glæde. At man selv personligt har haft succes, og at se at det, man har sat i søen, også giver resultater for Kenneth.”


Det blev til en andenplads i klassen for Anders Lysen og Henrik Dernoff
(Foto: Jokum Tord Larsen)

For Anders Lysen var det sæsonens første start i et decideret DM-rally, og det var også første gang, at han skulle køre et længere løb med sin nye makker, Henrik Dernoff.

”Vi fik et godt resultat, og det var en fed oplevelse at køre med Henrik. Vi fangede hurtigt melodien og bilen kørte super godt, og selv om det ikke altid føltes, som om vi kørte stærkt, gjorde vi det,” siger Anders Lysen. ”Alt fungerede, og vi havde lejlighed til at teste nogle nye dæk for Yokohama, og de fungerede rigtig godt og holder rigtig mange kilometer.”


Nu er Kenneth Madsen og Mette Felthaus i front for DM-kampen

For Kenneth Madsen/Mette Felthaus var der tale om sæsonens anden sejr i DM-sammenhæng, og de er nu tilbage i toppen af tabellen i kampen om Danmarksmesterskabet for de tunede, tohjulstrukne biler op til to liter. Og på de fire hastighedsprøver, som alle deltagere nåede at gennemføre, endte de med at være mindre end et sekund fra dagens hurtigste hold, Esben Hegelund/Karsten Isaksen.

”Jeg ville godt have haft de 0,9 sekunder, så jeg kunne have slået Esben,” siger Kenneth Madsen, der endte som dagens næsthurtigste kører. ”Jeg havde ikke regnet med, at vi kunne være med helt fremme, for det var hurtige og ujævne prøver. Jeg havde håbet på at komme i top 3 og køre fra Ib Kragh. Det lykkedes, men at vi kørte så meget fra ham, havde jeg ikke regnet med.”

”For hele teamet var det et fuldstændig fejlfrit løb. Bilerne kørte som et urværk både for Anders og jeg, og så nu skal de bare vaskes.”

Og der kommer ikke til at gå lang tid, inden vandslangen findes frem, for allerede i den kommende weekend skal Anders Lysen/Henrik Dernoff i aktion igen.

”Jeg skal køre et løb i Yokohama-mesterskabet i Rødby sammen med Henrik Dernoff, og vi føler os godt forberedte efter weekendens DM-rally,” siger Anders Lysen.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
  • Anders Lysen
  • Henrik Dernoff
  • Kenneth Madsen
  • Mette Felthaus
  • Slagelse
  • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
  •