Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Jesper Bisted uforstående over teknisk defekt

DM Rally 
27/06/16 

Lørdagens Rally Vestsjælland blev en kort fornøjelse for Jesper Bisted og hans co-driver Arly Larsen. Ja, man kan egentlig ikke tale om en fornøjelse, for på den tredje af de otte planlagte hastighedsprøver i tredje afdeling af DM i rally måtte holdet fra Bisted Motorsport udgå med en teknisk defekt, der var aldeles uventet.
 

”Da vi kørte prøve 3, var der god rytme i bilen, men under en nedbremsning kunne vi pludselig høre en klik-lignende lyd ude fra den forreste ende af bilen,” fortæller Jesper Bisted. ”Herefter var bilen helt umulig at styre, og det endte med, at vi ramte en vandtønde, der var sat op i forbindelse med en chikane.”


Årsag og virkning - dette forbindelsesled brød sammen og gjorde bilen svær at styre
(Foto: Bisted Motorsport)

Den hvide og grønne Suzuki Swift kunne i sagens natur ikke fortsætte, for selv om skaderne på karrosseriet nok var begrænsede, så hang højre forhjulsophæng ikke længere fast.

”Den klik-lignende lyd viste sig at komme fra en joint (et forbindelsesled, red.), hvor huset var knækket og havde åbnet sig,” siger Jesper Bisted. ”Jeg har før oplevet ødelagte joints, men det har været efter en påkørsel, hvor det så har været i gevindet og ikke i huset, at bruddet er sket.”

”Det, der også undrer mig er, at det ellers en helt ny joint. Det virker til, at der må være tale om et kvalitetsproblem, og jeg vil tage fat i min leverandør for at finde ud af, hvad der er galt. For det kan ikke passe, at det sker, mens man bare kører ligeud.”

Den tekniske defekt betyder, at Jesper Bisted og Arly Larsen er sat godt og grundigt tilbage i kampen om Danmarksmesterskabet.

”Guldet kan vi godt glemme alt om, men to af vores andre rivaler – Jacob Jensen og Rasmus Sørensen – endte også med nulscorer på Vestsjælland, så måske har vi stadig en mulighed for enten sølv eller bronze,” slutter Jesper Bisted.

Bisted Motorsport


Læs mere om:
  • Arly Larsen
  • Jesper Bisted
  • Slagelse
  • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
  •