Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Et vigtigt skridt mod mesterskabet

DM Rally 
26/06/16 

Det super talentfulde rallyhold Jacob Madsen og Line Lykke Jensen vandt endnu en sejr:
Tre rallyer. Tre sejre. Endnu et vigtigt skridt mod et danmarksmesterskab i rally, da Jacob Madsen fra Dianalund og Line Lykke Jensen fra Stenløse på vestsjællandske landeveje kørte deres Opel ADAM R2 ind på en klar førstelads i mesterskabet for tunede biler under 1600 ccm. Alligevel var glæden behersket.
 

”Vi lander hårdt efter et hop på prøve 1, og det slog bilen ud af sporing, så vi måtte tage det lidt med ro. I pausen fik vi fejlen udbedret, og så gassede vi for alvor op, men så udgik vores hårdeste konkurrenter Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen med en knækket drivaksel, og dem havde vi ellers set frem til en god dyst mod,” sagde Jacob Madsen ved målet i Mørkøv.


På vej mod sejren i deres klasse kørte Jacob Madsen og Line Lykke Jensen den lille Opel ADAM R2 ind på placeringer mellem nr. 5 og 7 på hastighedsprøverne blandt langt hurtigere biler.
(Foto: Michael Eisenberg)

Codriver Line Lykke Jensen var enig:

”Det var en blandet dag, og det var ærgerligt, at Rasmus og Heidi udgik, for det er lækkert at have nogen at kæmpe mod. Men det er super med tre sejre i træk,” supplerede Line Lykke Jensen.


Den lille Opel ADAM R2 er ikke blandt de hurtigste i dansk rally, men eminente styre- og bremseegenskaber sætter Jacob Madsen i stand til at dyste mod langt kraftigere biler.
(Foto: Michael Eisenberg)

Opels mål med det talentfulde rallyhold er at sikre dem en plads i EM i rally for juniorer i 2017. Jacob Madsens og Line Lykke Jensens næste store løb i Danmark er den 20. august på lollandske landeveje, hvor de håber på at tage endnu et skridt mod danmarksmesterskabet i rally og en europæisk rallykarriere.


Jacob Madsen og Line Lykke Jensen var lettede, men ikke totalt lykkelige efter at have taget endnu et vigtigt skridt på vej mod danmarksmesterskabet for tunede biler under 1600 ccm.
(Foto: Michael Eisenberg)

I den nye Opel Corsa Rally Cup var der atter sejr til brødrene Simon og Sune Valentin fra Gislinge i en Opel Corsa OPC, og igen vandt de samtidig mesterskabsklasen i Gruppe E.


Simon og Sune Vallentin har deres Opel Corsa OPC oppe på to hjul på vej mod sejren i Opel Corsa Rally Cup og danmarksmesterskabet i Gruppe E
(Foto: Michael Eisenberg)

Opel Danmark


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Jacob Madsen
  • Line Lykke Jensen
  • Slagelse
  • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
  •