Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Vi kørte ikke hurtigt nok

DM Rally 
27/06/16 

Thomas Andersen fra Brøndby og Casper Nyland fra Roskilde var selvkritiske efter weekendens DM-rally:
”Jeg kørte for langsomt i starten, og til slut, da jeg var oppe i fart og kunne have hentet tredjepladsen, blev løbets sidste hastighedsprøve annulleret.”
 

Så ærligt bedømte rallytalentet Thomas Andersen fra Brøndby sig selv, efter at han sammen med codriver Casper Nyland fra Roskilde havde kørt sin Peugeot 207 RC ind på fjerdepladsen i tredje løb til danmarksmesterskabet i Gruppe E.


Thomas Andersen og Casper Nyland kører i en næsten standard Peugeot 207 RC i mesterskabet for Gruppe E. Her er de lynskudt på vej mod 4. pladsen i klassen i weekenden.
(Foto: Michael Eisenberg)

Casper Nyland så filosofisk på det:

”Som løbet skred frem, fandt vi hastigheden på de sidste prøver. Det skal vi bare have med os til næste løb,” sagde han med sit positive approach.


Thomas Andersen og Casper Nyland startede lidt for forsigtigt ud, men kom op i tempo, som løbet skred frem. Næste gang vil de lægge hårdere ud.
(Foto: Michael Eisenberg)

Thomas Andersen og Casper Nyland har ellers som målsætning at blive mindst nummer tre i klassen i hvert løb til danmarksmesterskabet i rally. Men i weekendens rally manglede de fem sekunder i at nå deres mål.

Nu vil de forsøge at få revanche i næste mesterskabsløb, som køres på landevejene på Lolland den 20. august.


Talenter med ben i næsen: Thomas Andersen og Casper Nyland har båret sig rigtig fornuftigt ad i deres første fulde rallysæson og ligger godt med i mesterskabet for Gruppe E-biler.
(Foto: Michael Eisenberg)


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Slagelse
  • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
  •