Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Endurance Series

Magnussen skifter Corvette ud med Audi

Blancpain GT
Endurance Series 

25/06/16 

Blot en uge efter 24-timersløbet på Le Mans skifter Jan Magnussen for en stund sin Corvette ud med en Audi R8 LMS, når han i weekenden kører en afdeling af Blancpain GT Series Endurance Cup.
 

Det er det belgiske WRT-team, som har hyret danskeren til at køre en Audi R8 LMS sammen med Filipe Albuquerque og Rodrigo Baptisa. Løbet afvikles på den sydfranske Paul Ricard-bane lørdag aften.


(Foto: W Racing Team)

– Det er en spændende opgave, som jeg glæder mig rigtig meget til, lyder det fra Magnussen.

– Jeg kender teamejeren, fordi han var min teamkammerat tilbage i Formel Ford-tiden. Han har gennem en årrække forsøgt at sætte mig i en af hans biler, men først nu har det passet ind i kalenderen.

Corvette-partner som konkurrent
– Sidste gang, jeg kørte en Audi R8 var til 24-timers Le Mans i 2003, men da var det en LMP1-racer. Nu er det en GT3-bil, og her kommer med en del erfaring fra 2013- og 2014-sæsonen, hvor jeg kørte en Ferrari 458 GT3 med Formula Racing.

Der er tale om en 1.000 kilometersløb, hvor Magnusen til en afveksling kommer til at køre mod sin trofaste Corvette-partner, Antonio Garcia. Spanieren vil nemlig sidde bag rattet i en af WRT-teamets andre biler.

– Ja, så kommer vi faktisk til at køre mod og ikke med hinanden. Det bliver naturligvis noget af en udfordring for Antonio, smiler Jan Magnussen.
Flages grønt lørdag aften

Løbet indledes med træning fredag, mens kvalifikation finder sted lørdag formiddag. Det 1.000 kilometer lange løb sættes i gang lørdag klokken 18.00 og forventes at slutte omkring midnat.

Fans vil kunne følge Jan Magnussen via livestreamning på WRT-teamets eget website, www.w-racingteam.com.

Jan Magnussen Racing


Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Paul Ricard
  • 25/06/16 - Paul Ricard - Blancpain GT Endurance Series
  •