Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Mikkel endte 3. afd. af DTC i autoværnet på Ring Djurs

DTC 
22/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet er bare som om, at selv om grundlaget og afsættet er til stede, så skal det bare ikke lykkes i år.

Således konstaterer Mikkel C. uden det ellers sædvanlige smil. Dette uheld er det første alvorlige for Mikkel i de godt 20 år, som han har kørt.
Vigtigst af alt er, at Mikkel er ok. Det andet er dog kun materielt!
 

Mikkel førte løbet da der er 2 omgange tilbage, da han misser en nedbremsning, som åbner mulighed for at Jan Magnussen samt en kører mere kan smutte forbi.

Da de en halv omgang senere når enden af langsiden, er Mikkel ”hængt til tørre” i ydersporet på en 2. plads, hvilket naturligt nok, udnyttes af konkurrenterne i indersporet – hvoraf den ene dog ikke levner Mikkel tilstrækkelig med plads.


(Foto: Motorsporten.dk)

Teamchefen får ordet.:
”Jeg skal da lige love for at vi fik en lektion i hvor vigtigt det er at nyde alle de gode øjeblikke i nuet, fordi et split-sekund efter kan det modsatte indtræde.

Søndag i heat 2 så det ud til at lykkes… og så BUM.! 2 omgange før målflag, endte bilen i autoværnet.”

”Vi har nu set hændelsen fra 6 forskellige kameraer og vi er ikke i tvivl hvad der er årsagen til at Mikkel C. ender i autoværnet.”

Således slutter Teamchefen sin beretning på facebook.

Mikkel C. Johansen er ikke i tvivl om, at han skal tilbage bag rattet, men allerførst skal han have fundet en bil at sætte sig selv og rattet i.

Teamets mekanikkere har allerede afkortet deres ferier til fordel for det store genopbygningsarbejde, som venter forude på bilen

”- Nu skal jeg have lagt et nyt budget. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få det til at hænge sammen, så jeg kan komme ud og køre igen”, siger Mikkel C. Johansen - For naturligvis er vi klar igen til CHGP d 29.-31. juli.

On-board Videoer kan ses her :

https://www.youtube.com/watch?v=stmWWJ_zxkA

Team Mikkel C.


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •