Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Suzuki Motorsport er klar til rally på hjemmebane

DM Rally 
21/06/16 

Lørdag den 25. juni køres tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i rally på vejene omkring Holbæk og Slagelse. Det er Slagelse Auto Sport, som står bag årets Peugeot Rally, og det bliver et løb, som Suzuki Motorsport naturligvis også deltager i.
 

Kenneth Madsen/Mette Felthaus (Ruds Vedby/Horsens), som vandt anden afdeling af DM-serien, er til start i deres orange Suzuki Swift Maxi 2000, mens teamchef Anders Lysen (Sorø) får årets første start i DM-sammenhæng. Det sker i den sorte Suzuki Swift Maxi 2000, som han normalt huserer med i Yokohama-mesterskabet, og det er atter med Henrik Dernoff (Ringsted) i co-driver-sædet.


Anders Lysen og Henrik Dernoff får årets første DM-start
(Foto: Flemming Jensen)

”Det bliver skønt atter at køre et DM-rally, og endnu bedre at det foregår her i lokalområdet. Derfor var jeg ikke det mindste i tvivl om, at jeg skulle med, da løbet kom på kalenderen,” siger Anders Lysen.

”Jeg har haft en enkelt start i år. Det var ved Yokohama-mesterskabet på Avedøre Holme, hvor vi virkelig var flyvende, så jeg tror også, at Henrik og jeg kan gøre en god figur denne her gang. Det er i hvert fald det, vi satser på. Og så glæder jeg mig til at køre løbet. Det er jo et område, hvor jeg før har kørt DM-løb, og her har der været tradition for nogle gode hastighedsprøver.”


Kenneth Madsen og Mette Felthaus vandt seneste DM-afdeling

Suzuki Motorsport spiller med i kampen om sejren ved det kommende løb. Det er Kenneth Madsen/Mette Felthaus, som går efter sejren i klassen for tunede tohjulstrækkere op til to liter.

”Vi har en klar ambition, og det er at vinde,” siger Kenneth Madsen. ”Vi var uheldige at udgå ved det første DM-løb i Tyskland, men kom så stærkt igen i det næste, som vi vandt. Og det skulle vi også gerne gøre igen.”

”Det bliver sjovt igen at skulle køre et DM-rally på Sjælland og specielt på Vestsjælland. Det er et område, hvor der er tradition for rigtig gode hastighedsprøver. Jeg kender ikke hastighedsprøverne endnu, men hvis jeg kender klubben ret, er det sikkert nogle gode hastighedsprøver, de har fundet til os.”

Nærmere oplysninger om løbet findes på Slagelse Auto Sports hjemmeside, sas-nyt.dk.

Suzuki Motorsport


Læs mere om:
 • Anders Lysen
 • Henrik Dernoff
 • Kenneth Madsen
 • Mette Felthaus
 • Slagelse
 • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: