Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Ib Kragh: ”Jeg vil gøre alt for at få et godt resultat”

DM Rally 
21/06/16 

På lørdag skal Ib Kragh i gang igen. Der stiller han til start i Peugeot Rally, der er tredje afdeling af årets Danmarksmesterskab i rally. Det er samtidig første gang i næsten halvanden måned, at han er ude at køre i sin Citroën DS3 R5.
”Jeg glæder mig til at komme i gang og komme ud at køre,” siger Ib Kragh, som ikke var til start i årets anden DM-afdeling, der blev kørt i maj på Fyn.
 

”Det var ikke med min gode vilje, at vi missede DM2, og det er første gang siden 1987, at jeg har misset et DM-løb. Bilen har fået en ny motor, men vi mangler stadig at få besøg af en tekniker fra Citroëns motorsportsafdeling for at finde det rigtige motorprogram. Det vigtige er, at vi kommer over at køre og få nogle kilometer på rygraden.”


På lørdag genoptager Ib Kragh og Freddy Pedersen kampen om DM

Peugeot Rally foregår i området mellem Holbæk og Slagelse.

”Det bliver fire prøver, som vi skal køre to gange. Jeg kender ikke noget til prøverne, men det plejer at være nogle fede prøver på Vestsjælland, så jeg glæder mig,” siger Ib Kragh.

”Esben Hegelund kommer igen i en Skoda Fabia, og han bliver en hård konkurrent. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få et godt resultat. Vi er lidt bagefter med køretræning. Det nye setup med støddæmpere, som jeg har fået, har jeg kun prøvet af til et rallysprint. Heldet må godt vende over til min side.”

I forbindelse med det sjællandske DM-løb vil der også være to nye sponsorlogoer på Citroënen. Det ene er fra firmaet Aeropak, som arbejder med påfyldning af sprayflasker. Det andet er fra en mere usædvanlig sponsor, nemlig Blå Kors.

”Vi har valgt at indlede et samarbejde med Ib for at bruge rallysporten som en alternativ kanal til at få Blå Kors’ arbejde gjort kendt, for vi vil gerne ud i nogle andre cirkler end dem, vi normalt bevæger os i,” siger Christian Schmidt, der er forstander for bostedet Blå Kors Skannerup ved Gjern. ”Personligt vil jeg være til stede ved flere af efterårets løb, hvor jeg på servicepladsen vil svare på spørgsmål, når folk studser over logoet på rallybilen, og på den måde være med til at brede navnet ud.”

Samarbejdsaftalen mellem IK Rally Racing og Blå Kors Skannerup rummer også fordele for beboerne.

”Vi laver mange tiltag, hvor vi tager ud med vores beboere til f.eks. en håndboldkamp for at vise, at der er mulighed for et alternativt liv og anderledes oplevelser,” siger Christian Schmidt. ”Der vil også være beboere, som skal med ud til rally, og så vil Ib på et tidspunkt komme med sin rallysimulator til bostedet, hvor beboerne kan få mulighed for at prøve den.”

IK Rally Racing


Læs mere om:
  • Freddy Pedersen
  • Ib Kragh
  • Slagelse
  • 25/06/16 - Slagelse - DM Rally
  •      ASETEK SIMSPORTS