Det gik ikke særlig godt for Nicklas Nielsen i løbsweekenden på Lausitzring, så der var væsentligt større forhåbninger til den netop overståede weekends race på Oschersleben.
Desværre levede virkeligheden ikke op til forhåbningerne da ADAC TCR Raceweekend blev afviklet.

Godt 14 dage efter den katastrofale løbsweekend på Lausitzring, var der nye forhåbninger til denne runde. Det var i hvert fald det man startede ud med hos Neuhauser Racing, da weekenden blev indledt på Oschersleben.

(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Ligesom på Lausitzring så er kvalifikationen også nøglen til succes på Oschersleben. Her skulle Nicklas igen søge at så god en startplacering som mulig til weekendens 3 løb. Men igen kunne Nicklas Nielsen finde sig selv placeret i den nederste del af feltet.

Og så var der ligesom lagt op til endnu en dårlig weekend, for allerede i første sving i løb 1 blev Nicklas Nielsen, der startede som nummer 16, kørt af banen af en konkurrent. Dermed var løbet faktisk slut inden det var rigtig begyndt.

Løb 2 skulle afvikles søndag morgen og også her startede Nicklas Nielsen som nummer 16. Det kneb med at komme forbi konkurrenterne, Nicklas Nielsen erobrede dog en enkelt placering og sluttede som nummer 15.

Løb 3 blev sat igang søndag eftermiddag. Og også her skulle den unge danske starte i den tunge ende af feltet, denne gang som nummer 14. Midtvejs gennem løbet bliver løbet rødflaget på grund af uheld, og da det bliver genoptaget, bliver der kun kørt få omgange inden der igen er uheld på banen og der Safety Car. Løbet slutter med Safety Car på banen, så ingen avancement for Niklas Nielsen. Der er langt fra pointene når man slutter som nummer 25 hvilket Nicklas Nielsen gjorde i løb 3.

"Tja, hvad skal man sige? Det er endnu en weekend der bare skal glemmes. I første løb blev jeg offer for en påkørsel. Vi fik repareret bilen igen og jeg kunne idet mindste fuldføre det andet løb, selvom jeg langt fra var tilfreds med placeringen. I det sidste løb fik jeg en god start og kom endda nogen placeringer frem. Men så kom det røde flag. Da løbet blev genstartet, snurrede to konkurrenter rundt på banen lige foran mig. Ja og så kom Safety Car'en på banen og der sluttede løbet. Dermed var det hele slut for mig." udtalte en noget frustreret Nicklas Nielsen efter løbet.

Allerede i den kommende weekend skal Nicklas Nielsen igen i aktion. Her gælder det Audi Sport TT Cuppen der bliver afviklet på bybanen Norisring beliggende i Nürnberg.