Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Young Driver AMR er velforberedt til 24 timers Le Mans

Le Mans 
18/06/16 

Le MansYoung Driver AMR kommer velforberedt til 24 timers Le Mans løbet. Onsdagens og torsdagens regn påvirkede kvalifikations sessionerne, hvor Marco Sørensen, Nicki Thiim og Darren Turner kvalificerede sig til niende position på startgrid i GTE Pro klassen med deres bil #95, den Aston Martin Racing indsatte Young Driver AMR-Aston Martin Vantage GTE. På grund af de ustabile vejrforhold, flyttede Young Driver AMR deres fokus til race forberedelse, under kvalifikationerne.
 

"Under kvalifikationen, fik vi ikke kørt så mange omgange på grund af vejrforholdene og arbejdede på vores race set up", sagde Young Driver AMR's Jan Struve.
"Ikke desto mindre fik vi det maksimale ud af bilen og har den hurtigste Aston Martin på start-grid. Vi mangler en smule topfart, efter en nylig ændring af reglerne, som påvirkede aerodynamikken for bilen. Men derudover er jeg tilfreds med vores præstationer hidtil. Nu kan vi næsten ikke vente på, at løbet starter. Le Mans er altid specielt og højdepunktet i sæsonen. Vi håber på et godt race og ser frem til tæt kamp med vores konkurrenter. "

Darren Turner: "Under træningen og tidtagningen, arbejdede vi på vores løbs opsætning. Torsdagens kvalifikation var meget intens, da vi havde meget ustabile vejrforhold. Vi arbejdede os gennem vores program og havde allerede vores løbs-motor og løbs-gearkasse monteret i bilen, så det var vigtigt at kontrollere, at alt fungerede godt. Under løbet vil vi først se på os selv, og se hvor langt denne strategi bringer os."

Marco Sørensen: "Under den første kvalifikationsrunde, kørte jeg ud med et helt nyt sæt Dunlop dæk og formåede at køre vores hurtigste omgang. Jeg fik virkelig det maksimale ud af vores Vantage GTE og vi endte i niende position. Under løbet, kan det være meget anderledes. Meget kan ske i løbet af 24 timer, og det kan være vores chance. Jeg er ret optimistisk og har god fornemmelse for løbet."

Young driver AMR starter i 2016 for femte gang i verden vigtigste udholdenhedsløb og vandt GTE Am klassen for to år siden. Med 14 biler fra Aston Martin, Ferrari, Porsche, Corvette og Ford, konkurrencen i GTE Pro klassen, den har fremmeste GT klasse på Le Mans, aldrig været større i de seneste år. 24 timers Le Mans løbet starter lørdag kl. 15.00. Eurosport vil udsende hele løbet live.

Young Driver AMR


Læs mere om:
  • Le Mans
  • 19/06/16 - Le Mans - Le Mans
  •