Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Kort weekend for Team Edstrøm’s Racing

Special Saloon 
17/06/16 

Det blev desværre en noget kort weekend for Team Edstrøm’s Racing og Brian Mikkelsen, da den 2. afdeling af Carbuddii Special Saloon Car blev kørt på Ring Djursland.
Alligevel kom der sølvtøj med hjem til teamet fra Hedensted.
 

Forud for weekend indtog teamet 2. pladsen i Super Touring kategorien og 4. pladsen i det samlede mesterskab. Flere af konkurrenterne stillede ikke op denne weekend, så der var forhåbninger om avancement i begge mesterskaber.

Lørdag morgen skulle træningen køres. De 20 minutters træning forløb rigtig fint, og alting virkede som det skulle. Bilen havde været igennem en større reparation efter CRAA i Århus, hvor den fik en skade på fronten. Så det var altid rart at få bekræftet, at alting var som det skulle være.


(Foto: Per Rasmussen)

2 timer senere var det tid til kvalifikation. Starten af kvalifikationen forløb rigtig fint, men ca halvvejs igennem opstod der en sivepunktering på et af dækkene, og Brian måtte parkere bilen. Det rakte alligevel til 3. bedste tid i klassen, men det er ikke 3. pladser som teamet samler på – de vil være med helt i front!

Et nyt dæk blev monteret og så var den hvide og sorte BMW E46 M3 ellers klar til løb 1 lørdag eftermiddag. Starten forløb rimeligt, hvor der ikke blev taget nogen chancer. Men stille og roligt blev konkurrenterne overhalet, så han midtvejs i heatet lå midt i feltet og på 2. pladsen i Super Touring klassen.

Alting så ud til at gå perfekt, indtil få omgange før mål, hvor motoren begyndte at sige mærkeligt og ryge. Brian valgte herefter at holde ind til siden, for ikke at skade motoren, og så blot trille over målstregen, da løbet var slut, for at blive klassificeret.

På trods af den uheldige episode, rakte det alligevel til en 3. plads og derved endnu en pokal til det sejrsvandte team.


(Foto: Per Rasmussen)

Men herefter var der ikke så meget at de kunne stille op. Motoren var gået i stykker, og selvom mekanikerteamet forsøgt alt hvad de kunne, måtte de kaste håndklædet i ringen og give fortabt. Weekenden var desværre slut for Team Edstrøm’s Racing.

Heldigvis havde flere at konkurrenterne også problemer i løbet af weekenden, så det endte faktisk slet ikke så skidt, som det kunne have gjort.

Aktuelt indtager Brian Mikkelsen 2. pladsen i Super Touring kategorien og 5. pladsen i det generelle mesterskab.

Så der er stadig masser at køre om, når Team Edstrøm’s Racing drager til Rudskogen i Norge 13.-14. August, for at deltage i den 3. afdeling af Carbuddii Special Saloon Car.

Team Edstrøm’s Racing

JJ Media


Læs mere om:
  • Brian Mikkelsen
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - Special Saloon
  •