Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Christian Lundgaard viste stærk kørsel ved 2. afd af EM

Go Kart 
16/06/16 

Anden afdeling af Europamesterskabet i senior klassen OK, blev afviklet på Adria International Raceway 80 km syd for Venedig.
Christian Lundgaard der kører serien for Ricciardo Kart Team, var opsat på at gentage de gode takter fra Zuera, hvor det blev til en 2. plads i finalen.
 

Under arrangementet var vejret ustadigt, det er lige noget der passer Christian, som ofte er den hurtigste under disse svære forhold. Christian kunne i finalen køre sig fra 17. pladsen til en podieplacering, og var flere gange hurtigste kører i det stærke felt.

Efter løbet blev endnu en 10sek straf tildelt pga forkert montering af front fairing, selvom han ikke havde været i kontakt med konkurrenterne. Teamet undersøger nu hvad der er årsagen til problemerne, som indtil nu har været dyrt ved begge afdelinger.

Faktum efter anden afdeling er, Christian har endnu engang vist fremragende kørsel, og det store team bag ham er meget imponeret over hans niveau trods hans unge alder i seniorklassen.

3. og næstsidste afdeling køres i Portimao (Portugal) 27/6.

Resultater, stilling og livedækning kan ses på: www.cikfia.com

Lundgaard RacingLæs mere om:
  • Christian Lundgaard
  •      ASETEK SIMSPORTS