Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Sejr for HM Racing og Martin V. Jensen på Ring Djursland

DTC 
16/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSå lykkedes det endelig for HM Racing at få succes i MASCOT Danish Thundersport Championship. På Ring Djursland formåede Martin V. Jensen nemlig at vinde weekendens andet kvalifikationsheat, mens han tog en flot tredjeplads i finalen.
 

”Det var vist det, man kan kalde en vellykket søndag ovenpå en tidtagning, som ikke var så god, fordi jeg ikke fik sat tiden på de omgange, hvor dækkene var optimale,” siger Martin V. Jensen. I det første kvalifikationsheat sluttede han som nummer syv, hvilket betød, at han skulle starte andet kvalifikationsheat fra position 2.


Martin V. Jensen gik i front for - og vandt senere - andet heat

”Der var virkelig meget tumult i det heat, og Jan Magnussen fik moslet sig igennem og kørt nogle af banen. Han lå foran mig og manglede at gennemføre en strafbane, da der var safety car på banen. Det gjorde, at han mistede sin føring, og jeg vandt heatet. Var løbet blevet givet frit igen, ville jeg alligevel have taget Jan, da han tog sin strafbane.”

Også i finalen var Martin V. Jensen med fremme og kæmpede om podieplaceringerne. På et tidspunkt indtog han andenpladsen, men sluttede som treer.

”Jeg lå og baksede lidt med at holde Frederik Schandorff bag mig. Han havde nye dæk på, og til sidst var det mere overlevelse, og så ville vi begge være røget af, hvis jeg havde forsøgt at holde ham bag mig. Jeg tog det bare med ro og kørte den sikkert hjem,” siger han.

”Hele teamet var glad og stolte over det resultatet, og det var fedt, at det endelig lykkedes, og at se, at farten er der. Der var kun nogle få skrammer på bilen, og det var også rart, at vi ikke skal lave nogle reparationer.”

Teamkammerat Nicholai Eberhard havde derimod ikke farten, og det bedste resultat, han kunne fremvise fra de tre løb var en syvendeplads.

”Det var virkelig op ad bakke, for jeg døjede meget med, at jeg ikke kunne komme ordentligt på gassen,” siger han og indrømmer: ”Det blev en weekend, som var præget af frustrationer. Der er noget, vi skal have arbejdet med, ikke bare med bilen, men også med mig selv, så jeg ikke kører rundt med frustrationer.”


Nicholai Eberhard havde en svær weekend på Ring Djursland

”Heldigvis fik vi en god weekend takket være Martin. Jeg mistede for hurtigt fokus, men nu skal jeg have arbejdet med mig selv, så jeg er klar til efter sommerferien, hvor vi kører i København i den sidste weekend af juli.”

HM Racing


Læs mere om:
  • Martin V Jensen
  • Nicholai Eberhard
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •