Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Atter rally og oktoberfest i Ans

DM Rally 
15/06/16 

Det var en god tradition, som Kjellerup og Omegns Motorklub og Ans IF for to år siden fik sat i gang sammen med Ans Idræts- og Kulturcenter. En weekend, der startede med rally på en række hastighedsprøver i det midtjyske, og som fik en festlig afslutning i Ans Idræts- og Kulturcenter, hvor der var oktoberfest.
I år gentages succesen.
 

Fredag den 21. oktober og lørdag den 22. oktober er der atter rally i det midtjyske, når Int. Danboring Rally Denmark køres med Ans som centrum. Og hvor det hele afsluttes med en gigantisk oktoberfest i Ans Idræts- og Kulturcenter, hvor der er rallycentrum.

”Mange lokale firmaer valgte at bruge oktoberfesten til at tyvstarte sæsonen for julefrokoster, og det håber vi naturligvis også, at det vil ske i år,” siger Christian Jensen. ”Vi har mærket stor opbakning fra de lokale firmaer med deres deltagelse.”


Ans Idræts- og Kultur Center danner fredag den 21. og lørdag den 22. oktober rammen om Danboring Rally Denmark. Her ses Kjellerup og Omegns formand Stig Kristensen (t.v.) og den flerdobbelte Danmarksmester Christian Jensen med to heidipiger og en af de rallypiger, som vil være med.

I de to første udgaver af Int. Danboring Rally Denmark havde han en dobbeltrolle. Han var med på rallyprøverne bag rattet af sin Peugeot 208 Turbo 16, men valgte i vinterens løb at indstille sin aktive karriere. Men passionen for rally er der fortsat.

”Jeg kører ikke længere, men bakker naturligvis op om sporten, og jeg vil sammen med min hjemby og min stamklub gøre alt, hvad jeg kan for at vi får en flot finale for den danske rallysæson,” siger Christian Jensen.

”Christian har gennem sin rallykarriere tydeligt vist, at han er i stand til at promovere sporten vidt og bredt, og derfor er vi glad for, at vi har kunnet indgå dette samarbejde med ham, Ans IF og Ans Idræts- og Kulturcenter omkring løbet,” siger Stig Kristensen, der er formand for Kjellerup og Omegns Motorklub.

”Vi trækker på samme hammel, og vi vil løfte dette højere op end tidligere. Med vores fælles aftale kan vi i KOM lægge fokus på det sportslige, mens vi kan lægge alt omkring den festlige afslutning i hænderne på Christian, Ans IF og folkene omkring AIKC, som virkelig formår at skabe en fest.”

Int. Danboring Rally Denmark er finalen i kampen om det danske mesterskab i rally, men er også en afdeling af internationale turneringer.

”Vi forventer også at få stor deltagelse i DM-finalen fra såvel de danske kørere som de udenlandske kørere. Det er ikke uden grund, at vi har løbet på den internationale kalender,” siger Stig Kristensen.

www.rallydenmark.dk

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Ans
  • 22/10/16 - Ans - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: