Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4

En katastrofal weekend for Nicklas Nielsen

Formel 4 
06/06/16 

I rammerne af det store weekend-arrangement på Lausitzring, skulle Nicklas Nielsen igen køre i den tyske ADAC Formel 4 serie.
Han og teamet havde set frem til en god og succesfyldt weekend, men sådan skulle det ikke gå.
 


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Efter en visit i en Audi TT Cup i forbindelse med 24 timers løbet på Nürburgring, var Nicklas Nielsen igen tilbage i sædet i sin Formel 4 racer for at køre weekendens 3 løb på Lausitzring.

Allerede i kvalifikationen skulle der kæmpes med bilen. Det gav sig udslag i at Nicklas Nielsen skulle starte som nr. 18 i første løb der skulle køres lørdag. Ikke et godt udgangspunkt, og fra skidt til værre da der allerede på første omgang var 11 biler der kørte sammen, heriblandt Nicklas Nielsen. Dermed var dette løb slut næsten inden det var startet.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Weekendens andet løb skulle også køres lørdag, og var programsat til sidst på eftermiddagen. Også her skulle Nicklas Nielsen starte langt nede i feltet. Her lykkedes det dog for den unge dansker at køre sig frem til en placering som nummer 15. Mere blev det desværre ikke til i det andet løb.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Der skulle knapt et døgn inden det sidste af weekendens løb skulle afvikles. Kort inden løbsstart havde nogen åbnet for himlen og åbnet for en kort men heftig regnbyge. Det gav en totalt våd bane som skulle overvindes. I dette løb startede Nicklas Nielsen som nummer 24 og måtte igen kæmpe under vanskelige forhold - både med bil og bane. Han avancerede igen i placeringerne, men desværre ikke længere end til en placering som nummer 17. Alt i alt en weekend der hurtigt skulle puttes i glemmebogen.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Det var en slet skjult skuffelse der prægede Nicklas Nielsen efter det sidste løb:
"Det var en rigtig dårlig løbsweekend for os. Først uheldet i første løb, og så de vanskelige betingelser med den våde bane. Det gør mig virkelig ondt på vegne af Team Neuhauser Racing. Vi havde håbet på meget mere, men sådan kan racing også være. Nu vil arbejde videre frem mod de næste løb på Oschersleben. Der håber jeg på at kunne være med helt fremme igen."

Næste runde - igen med 3 løb - afvikles på Oschersleben i dagene 17 - 19 juni og allerede weekenden efter, skal Nicklas Nielsen igen køre i Audi Sport TT Cuppen hvilket sker på Norisring.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Lausitzring
  • 05/06/16 - Lausitzring - Formel 4
  •