Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

GT4 European Series

Møller Madsen i front af europæisk GT4-mesterskab

GT4 European Series 
15/06/16 

Den fynske racerkører Nicolaj Møller Madsen sikrede sig i weekenden føringen i det britiske GT4 mesterskab på Silverstone. Sammen med PROsport deltog Nicolaj Møller Madsen i GT4 Pro-klassen sammen med Andreas Patzelt. I kvalifikationen var teamet nummer ni, og især udfordret på deres manglende topspeed.
 

Vejrguderne hørte bønnerne om regnvejr til racestart, og det var præcis, hvad teamet håbede på, da de vidste bilerne med mange hestekræfter ville have det svært i det våde føre. Tre timers race ventede forude, og her var der stor koncentration og fokus på at komme frem i feltet.

En startplacering som nummer ni kunne teamkollegaen Andreas Patzelt, der startede i bilen veksle til en syvendeplads. Herfra gik det dog kun fremad for teamet.

Danskeren kom i bilen og han kunne efter halvanden time overlade Porschen solidt i front. Med 26 minutter igen var bilen på en femteplads, og det var endnu engang danskerens tur til at komme bag rattet. Her kørte Møller Madsen bilen sikkert i mål på en flot andenplads i klassen, og en samlet 12. plads generelt.

Det flotte resultat betyder også, at Nicolaj Møller Madsen er i front af det europæiske GT4 mesterskab, selvom han blot har deltaget i to ud af tre afdelinger.

- Stort klap på skulderen til PROsport, som igen leverede et flot stykke arbejde. Det var en sand fornøjelse at samarbejde med dem endnu engang. Vi fører nu både kørermesterskabet og teammesterskabet, og skal derfor nu vurdere om vi fortsætter kampen om europamesterskabet, slutter Møller Madsen af oven på endnu en podieplacering.

Næste step på kalenderen er VLN den 25. juni på Nürburgring i Tyskland, inden det den 1. juli gælder BlancPain.

Møller Madsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • 12/06/16 - Silverstone - GT4 European Series
  •