Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

CarBuddii SSC havde en hård weekend

Special Saloon 
14/06/16 

CarBuddii SSC havde 15 tilmeldte biler til weekendens løb på Ring Djursland, men det skulle vise sig at det blev en hård weekend for klassen på den kuperede bane.
Allerede efter første træning blev feltet reduceret med en, da Bjarne Mortensens kobling var gået i stykker, og det skulle blive værre….
 

Til trods for et lidt stort mandefald henover weekenden, så leverede de resterende som sædvanlig noget godt ræs på banen. Med Dennis Holbæk tilbage i sin Aquila, var der en forventning om at han ville køre fra alt og alle, men det vurdering var Per Frost i Ferrari 458 ikke helt enig i, og det lykkedes faktisk Per ikke bare at presse Dennis i alle heat, men i både heat 1 og heat 2 vinder Per Frost faktisk generelt. Ganske flot gået af Per der kun har kørt ræs i få år.


Per Frost løb med to generelle heatsejre Foran Dennis Holbæk i weekendens løb på Ring Djursland
(Foto: Keld Dohm)

Desværre for feltet måtte man efter tidtagningen sige farvel til Frederik Holm. Frederik stillede op med en nyindkøbt Renaults Megane Trophy, men motoren gav op allerede midt i tidtagningen, så nu skal de hjem og skrue igen.

Lidt længere nede i feltet viste Hans Hartmann at han har tænkt sig at kæmpe med om det generelle mesterskab i år. Med tre heatsejre ud af tre mulige i Super Touring divisionen scorede han maksimum point, og har dermed lige nu den generelle føring i mesterskabet med 110 point. På anden pladsen i det generelle mesterskab finder vi GT-B køreren Michael Klostermann.

Heat 1 betød et farvel til Brian Mikkelsen i BMW, da motoren simpelthen gav op. Men det betød ikke at Brian gav op. Med røg stående bagud insisterede Brian Mikkelsen på at gennemføre heatet, og det lykkedes ham faktisk at få målflag – se det er kampånd.


Hans Hartmann fører lige nu det samlede SSC mesterskab
(Foto: Keld Dohm)

Michael Klostermann kunne ellers have udfordret Hans Hartmann, hvis det ikke var fordi, at han af ukendte årsager ikke kom til start i heat 3. Michael havde indtil da været suveræn i GT-B, og han havde taget den samlede tredjeplads i de to første heat.

CarBuddii SSC viste at selv med megen modgang, så er det stadig en klasse, der er seværdig, og det vil den blive ved med at være.

Den 13. – 14. august drager SSC feltet til Norge, hvor der skal køres ræs på Rudskogen. Og for dem der ikke tidligere har været i Norge og se ræs, så skulle I tage og prøve det. Det er og bliver en fantastisk bane.

CarBuddii SSC, www.specialsalooncar.dk

Keld Dohm


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - Special Saloon
  •