Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Smæk for skillingen på Ring Djursland

DTC 
14/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDer var smæk for skillingen, både i overført betydning og bogstaveligt talt, da Ring Djursland afviklede DTC Weekend. Lak og buler blev gavmildt udvekslet mellem deltagerne og enkelte formåede helt uden hjælp at placere deres biler udenfor banen.
 

Men der blev også kørt godt race, ikke mindst i DTC og den nye FDM Sport klasse.

I DTC lignede det et generationsskifte, da Kasper H. Jensen kørte sin Chevrolet Camaro til sejr i to af de tre løb og undervejs satte ny banerekord for klassen, mens Martin V. Jensen tog sejren i løb to og Frederik Schandorff sikrede sig to andenpladser.


Kasper H. Jensen blev den store triumfator da Ring Djursland afviklede Aros Porte DTC Weekend
(Foto: Ib Trebbien)

Til gengæld var det næppe en weekend, som de gamle mestre, Jan Magnussen og Casper Elgaard, næppe vil mindes med glæde. I første løb forsøgte Jan Magnussen længe at hænge på Kasper H. Jensen, men måtte til sidst erkende at farten manglede, og hans kørsel i de efterfølgende løb, hvor han to gange ramte konkurrenter, var præget af frustration. Casper Elgaard kæmpede med bilens opsætning og tabte mere og mere fart som dagen skred frem, og det hjalp heller ikke på de to køreres placeringer, at begge blev idømt flere strafbaner for deres nærkontakter med modstandere.

I FDM Sport var der i begge løb en tæt kamp om podiepladserne mellem fem kørere: Klinkby-Silver, Niklas Voetmann, Nikolaj Kandborg, Mikkel Cahnbley Henriksen og Andreas Jochimsen. Placeringerne skiftede konstant, men i sidste ende blev de to løb vundet af henholdsvis Niklas Voetmann og Max Klinkby-Silver med Nikolaj Kandborg på andenpladsen i begge tilfælde.

I Special Saloon brillierede Per Frost med to sejre, mens den sidste gik til Dennis Holbæk. Yokohama Super Cup fik tre forskellige vindere, Jacob Borum, Kim Lund og Lasse Sørensen. Mads Frederiksen blev dobbeltvinder i 1600 Challenge. Jacob Mathiassen og Karin Elise Fossen fik hver en sejr i Citroën DS3 Cup og endelig blev motorcykelklasserne vundet af Simon Jespersen, Frank Hansen, Simon Tirsgaard og Alex Schacht.


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •