Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Podier til Niklas Voetmann på Ring Djursland

FDM sport 
13/06/16 

Lørdag startede vi med den frie træning, hvor 15 racere blev lukket ind på banen. Vi lagde som hurtigste mand i lang tid men måtte tage til takke med en tredje hurtigste tid. Men også med en bil der ikke kørte optimal, og med en Niklas der kunne optimere sig. Der blev lavet nogle ændringer til kvalifikationen, som skulle have hjulpet, men et forkert set-up resulterede i en fjerde hurtigste tid.
 


Lynet Lonni i front
(Foto: Steffen Madsen)

Tidlig søndag skulle vi køre første løb. Vi startede som nr. 4. Starten gik og der var lagt i kakkel ovnen til at det skulle blive noget af et herre race. Og det blev det. De første fem kørere i løbet havde alle chancen for at tage sejren. Niklas Kørte sig op på en første plads efter 7-8 omgange men måtte tilbagelægge de to af placeringer et par omgange efter. Der blev kørt tæt og fair race, men på sidste omgang overhalede Niklas sig uden om i en ind-bremsning og kunne fortjent køre over stregen som NR. 1.


Førsteplads i hus for Niklas Voetmann
(Foto: Steffen Madsen)

Andet løb skulle startes fra P1 på gridden. Næsten hele løbet igennem lagde Niklas som nr. 1, men måtte lade sig passere af to konkurrenter. Der blev endnu en gang kørt tæt, og feltet er og bliver rigtig stærkt i toppen, så denne gang blev det til en tredje plads. Men et okay resultat af starte sommerferien på.

Voetmann Racing ønsker alle en fantastisk sommer, og siger på gensyn, når der skal køre 5. afd. på Jyllandsringen til Grand Prix Danmark.

Voetmann Racing


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - FDM sport
  •