Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Fantastisk weekend for Team Flexlease.nu

DTC 
13/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet fynske racerteam satte alle konkurrenter på plads og sluttede som nummer et og to, da 3. afdeling af Mascot DTC-serien i weekenden blev kørt på Ring Djursland.
Efter finalen var det Team Flexlease.nu, der stod på sejrsskamlens to øverste trin. Øverst stod Kasper H. Jensen efter finalesejren, mens Frederik Schandorff stod på det næsthøjeste trin efter karrierens bedste weekend i DTC-serien.
 

- Det var en helt fantastisk weekend. Langt bedre, end vi turde drømme om, selv om forventningerne bestemt var store, siger teamejer Martin Frederiksen.

Kasper H. Jensen startede søndagens første heat fra pole position. Den udnyttede han til at vinde løbet og sætte ny banerekord, mens Frederik Schandorff samtidig kørte sig op fra 7.- til 4. pladsen. Inden 2. heat blev kørerne fra nummer et til otte byttet rundt således, at Kasper H. Jensen startede som nummer otte. Sådan sluttede han også heatet, hvor Frederik Schandorff til gengæld viste tænder og kørte sig fra 5.- til 2. pladsen.

Finalen understregede, at Team Flexlease.nu i særklasse var weekendens suverænt bedste team. Frederik Schandorff tog hurtigt førstepladsen i heatet, men efter en bremsefejl overtog Kasper H. Jensen føringen, som han holdt fast i hele vejen til målstregen. Den passerede Frederik Schandorff på imponerende vis som nummer to, hvilket sendte både teamet og de to kørere tættere på føringen i både det individuelle og teammesterskabet.

- Selv om heat to var lidt irriterende, kunne jeg ikke have ønsket mig en bedre weekend. Jeg hentede mange point på Jan (Magnussen, red.), og vi fik bevidst, at vi har farten til at kunne slå alle, siger Kasper H. Jensen, hvis holdkammerat havde en mindst lige så god weekend.

- Efter en skuffende weekend i Aarhus fik jeg kæmpe oprejsning. Jeg fik vist mine evner og havde en super god weekend. Vi ligger et og fire i den individuelle stilling og to i teammesterskabet, så vi satte en tyk streg under, at vi sagtens kan være med og køre fra alle de andre, siger Frederik Schandorff.

Næste afdeling af Mascot DTC-serien køres 30.-31. juli på Bellahøj Park i København.

www.team-flexlease.nu

Morten Hopballe


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Kasper H. Jensen
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •