Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kasper H. Jensen tog pole position i MASCOT DTC

DTC 
11/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipHinnerup-køreren var hurtigst under tidtagningen på Ring Djursland
Det bliver Kasper H. Jensenn, Hinnerup, der skal starte fra pole position, når det første kvalifikationsheat for MASCOT DTC-serien køres søndag middag på Ring Djursland i forbindelse med tredje afdeling af årets mesterskab.
 

Køreren fra AD Racing / Team Flexlease.nu havde været henholdsvis fem og fire tiendedele af et sekund langsommere end den mesterskabsførende Jan Magnussen, Roskilde, under de to træninger, som var gået forud, men da det for alvor gjaldt i kampen mod stopuret, var han hurtigst. På sin anden flyvende omgang lagde han sig med tiden 49,140 for første gang i front, hvorefter han dykkede i pit for at få justeret på bilen. Tilbage på asfalten forbedrede han sin tid til 49,031, og det skulle vise sig at være en tid, som ingen af konkurrenterne kunne slå. Køreren, som kom tættest på, var Jan Magnussen, men han manglede i sidste ende to tiendedele.


Kasper H. Jensen kunne efter tidtagningen glæde sig over sin pole position i MASCOT DTC På Ring Djursland
(Foto: Morten Alstrup)

Sebastian Aarvik, Norge, var tredjehurtigst foran Ronnie Bremer, Albertslund, som for første gang i denne sæson er til start i serien. Den tidligere Champ Car-kører nåede faktisk at sætte sin tid på blot sin anden flyvende omgang, for kort tid efter måtte han køre i pit, hvor han forblev, da et tændingskabel var brændt over.

Nicki Petersen, Hornslet, havde midtvejs i tidtagningen sikret sig femtebedste tid, og han satsede på i tidtagningens afsluttende minutter at forbedre den yderligere.

Det blev dog ikke til noget, da Henrik Ziegler, Singapore, pludselig fik et voldsomt motorhavari, som dækkede dele af banen med olie. Søndagens to kvalifikationsheat køres henholdsvis klokken 11.35 og 14.05, mens finalen skydes i gang klokken 15.00.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S


Læs mere om:
  • Kasper H. Jensen
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •