Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Han kører flot – og taber alligevel

Danish
Supertourisme
Turbo 

11/06/16 

Respekt! Frederik Nymark og Michel Nykjær startede tilbage i fjerde række, da det første heat i OK MOBIL 1 DST blev kørt på Rudskogen i Norge, men fremme ved målstregen og det ternede flag var det Nykjær foran Nymark.
Det er de to, der nu virkelig kæmper om supertourisme-mesterskabet. Men også respekt for heatets nr. 4, Jesper Egebart.
 

Han kører ganske enkelt fremragende. Alligevel taber han. I tidtagningen var Jesper Egebart blevet idømt en tidsstraf på fem sekunder for at overskride en hvid linje på banen, og det betød, at han startede 1. heat fra en sidsteplads.

Han havde dog ikke tabt modet. Selv om han igen havde tabt værdifulde points i mesterskabet. Jesper Egebart kørte sig op gennem feltet og nåede helt op på en 4. plads efter close race med både Kevin Rossel og Frederik Vodder.

Mens Nicki Kristensen slet ikke fik noget ud af at starte forrest, så greb Frederik Vodder chancen. Han lagde sig hurtigt i spidsen og kørte superfint, men desværre kom han til at lide under, at hans team ikke har et budget, der strækker til fire nye dæk, som de andre havde på. Med kun to nye kunne han ikke i længden holde førstepladsen.


Michel Nykjær
(Foto: Motorsporten.dk)

Både Michel Nykjær og Frederik Nymark var meget hurtigt fremme blandt de forreste. Nykjær kørte en suveræn 1. plads hjem foran Nymark, og Ole Petersen havde også fuldstændig styr på sin 3. plads.

Efter Jesper Egebart på 4. pladsen fulgte Kevin Rossel og Frederik Vodder. Men hvad var det ikke blevet til for Vodder, hvis han havde haft råd til fire nye dæk. Jens Reno Møller har nu fundet formen og blev 7’er foran Mikkel Bang Johnsen, der nu for anden gang i løbet af blot en uge får chancen for at starte i pole position, når 2. heat i OK MOBIL 1 DST køres i morgen.

Alex Stubberup Frederichsen er normalt teamchef og holder sig i pitten, men i Norge er han med på banen, og han kom over stregen som nr. 11 og viste altså, at han også stadig selv kan køre race.

Supertourisme Turbo
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 12/06/16 - Rudskogen Motorsenter - Danish Supertourisme Turbo
  •