Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Nu gælder det Rudskogen

Formel Ford - DK 
11/06/16 

Torsdag eftermiddag tog hele team Vesti-Höyer Motorsport til Norge, for at køre i Formel Ford seriens 3. afdeling. Der køres denne gang på en bane, som serien ikke tidligere har besøgt, nemlig Rudskogen, der ligger små hundrede kilometer syd for Oslo.
Banen er 3,2 kilometer lang, og er den hidtil længste bane der er kørt på i år.
 

Alt er nyt - for alle
Da ingen tidligere har kørt på banen, er det en udfordring for alle teams. Og det har Frederik Vesti tænkt sig at benytte sig af. -“Jeg har bevist at jeg har farten, og at jeg kan være med, og nu er de sidste uligheder fjernet - så nu gælder det. Jeg har et fantastisk team bag mig, der om nogen kan give mig den bil jeg har behov for, så derfor tror jeg på succes i Norge.”


(Foto: Dan Knudsen)

De andre teams i serien har naturligvis også gode muligheder, men Frederik føler sig virkelig velforberedt, og klar til at vise mit potentiale i denne weekend. Så må de andre slås om de sekundære placeringer.

Mange overhalinger
Som noget helt nyt for Formel Ford seriens kørere, skal de i denne afdeling virkelig holde godt øje med trafik. For ud over at køre mod hinanden, skal de også køre samtidig med den norske afdeling af Formula Basic, der er en lignende bil, dog lidt langsommere en Formel Ford’en. I skrivende stund, betyder det et felt på ialt 21 kørere. Så der bliver i den grad brug for alle 3,2 km asfalt. Men det glæder Frederik, der jo også er vant til et stort kørerfelt fra gokart. Der vil i den grad blive brug for at lave en god tidtagning, så man ikke kommer for langt ned i feltet, og selvfølgelig en god start.


(Foto: Dan Knudsen)

Stor rejseaktivitet
Selvom Norgesturen er lige foran, så er forberedelserne til næste afdeling allerede gået igang. For der skal feltet nemlig endnu engang på udenlandsrejse. Turen går til Belgien hvor man d. 25.-26. juni indtager den legendariske Formel 1 bane Spa Francorchamps, der danner rammen om 4. afdeling af serien. Og det betyder at der jo er mange forberedelser der skal påbegyndes allerede nu, for at nå deadline. Selve fragtdelen med toldpapirer osv er et stort arbejde.

Men nu handler det om Rudskogen i Norge. Vi håber I følger med. I kan kigge forbi Facebooksiden hvor vi vil opdatere, og forhåbentlig finde et link til livetiming.

Det var alt for nu. Og så skal der gives gas!

Frederik Vesti Motorsport


Læs mere om:
  • Frederik Vesti
  • Rudskogen Motorsenter
  • 12/06/16 - Rudskogen Motorsenter - Formel Ford - DK
  •