Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Blancpain GT Sprint Series

Møller Madsen: Fra Nürburgring til Silverstone

Blancpain GT
Sprint Series 

10/06/16 

Racerkøreren Nicolaj Møller Madsen er en travl herre. I løbet af de næste to dage besøger han to lande, to legendariske racerbaner bag rattet af en Audi og en Porsche.
 

Fredag tester han nemlig på den tyske bane Nürburgring for hans faste Audi Team Phoenix. Testen foreligger som forberedelse til det næste Blanpain GT-løb i starten af juli. Teamet har to biler med til testen, hvor det udover Møller Madsen er Winkelhock og Hasse, som skal teste de forskellige setups.


(Foto: MøllerMadsen Racing)

- Det er så fedt endelig at få muligheden for at sidde i Audien på den bane, jeg skal køre næste løb på. Det er den bedste måde jeg og teamet kan forberede os på, fortæller Møller Madsen på vej til Nürburgring.

Efter fredagens test, rejser den hurtige dansker allerede i aften til Silverstone, hvor han i weekenden skal deltage i den tredje afdeling af GT4 European Championship for PROsport i Porsche. Samme team som han for fire uger siden var med på Pau-banen og sikrede en sejr og en andenplads. Det gode resultat betyder også, at han sammenlagt er placeret som nummer to i mesterskabet.

- Jeg er meget taknemlig for, at PROsport ønsker at fortsætte samarbejdet. Jeg ser frem at køre på den helt fantastiske bane, som Silverstone jo er, slutter fynboen af.


(Foto: MøllerMadsen Racing)

I næste uge står den så endnu engang på test for Nicolaj Møller Madsen, når han igen rammer den tyske bane Nürburgring. Denne gang er testens fokus på dækkene, inden næste Blancpain GT-løbet står for døren den 1. juli.

MøllerMadsen Racing


Læs mere om:
  • Nicolaj Møller Madsen
  • Nürburgring
  • 03/07/16 - Nürburgring - Blancpain GT Sprint Series
  •