Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Så er det nu for forfølgerne

Danish
Supertourisme
Turbo 

11/06/16 

Lige nu er det Michel Nykjær – og så alle de andre. Når tidtagning og 1. heat i OK MOBIL 1 DST køres på Rudskogen i Norge lørdag, så vil advarselslamperne blinke for øjnene af alle forfølgerne til den førende sjællænder i superklassen i dansk motorsport: Så er det altså nu, Michel Nykjær skal overhales. Ellers er han væk!
 

På Padborg Park viste Michel Nykjær høj klasse, og det er en helt anden Nykjær, der kører supertourisme i denne sæson end i 2015. Han koncentrerer sig nu om Danish Supertourisme Turbo og virker meget fokuseret. Han har tilsyneladende lagt fjendskabet med dommere og løbsledelse bag sig, og han virker mere velovervejet end tidligere.

Michel Nykjær fører nu OK MOBIL 1 DST med 253 points. Hans forspring ned til nr. 2, Frederik Nymark, er på 46 points. Jesper Egebart på 3. pladsen har 197. Forskellen er altså ikke større, end at der fortsat kan være stor spænding om mesterskabet. Men så skal Nykjær-forfølgerne altså til at vise ham deres baghjul.

Det er ingen umulig opgave for hverken Nymark eller Egebart, der ser ud til at være de mest seriøse udfordrere til Nykjær. Meget tyder på, at Frederik Nymarks samarbejde med 2015-mesteren Michael Outzen er ved at bære frugt. Egebart viste på Padborg Park, at han kan få rigtig god fart i sin bil.

Men nr. 1, 2 og 3 vil også blive udfordret af flere andre kørere, der altså også vil frem i feltet. Eller måske bare holde konkurrenter bag sig.

Ole Petersen er nr. 4 med 184 points. Efter hans lokomotiv-kørsel på Padborg Park i 3. afdeling i OK MOBIL 1 DST vil der sandsynligvis være ret kold luft omkring ham i feltet. Selv om han er ung, virker han dog på ingen måde skræmt. Han nyder også godt af at være i Team Prego Racing med dygtige mekanikere og i selskab med Michel Nykjær og Martin Vedel Mortensen.

Kevin Rossel har nu sin første heatsejr hjemme, og både Nicki Kristensen og Mikkel Bang Johnsen har været positive overraskelser i denne sæson og blander sig nu blandt de bedste.

Søndag køres 2. heat og finalen på Rudskogen. Selv om OK MOBIL 1 DST kører i Norge, så er feltet uden norske Molly Pettit, der er optaget af sin opgave som tv-reporter.

Supertourisme
Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Rudskogen Motorsenter
  • 12/06/16 - Rudskogen Motorsenter - Danish Supertourisme Turbo
  •