Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Ronnie Bremer klar til DTC på Ring Djursland

DTC 
10/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDen danske racerkører Ronnie Bremer og hans team, Racing Factory, er mere end klar til DTC i den kommende weekend på Ring Djursland. Hans Camaro er udstyret med nyt chassis og ny motor og står dermed klar til weekendens løb.
 

Den danske racerkører Ronnie Bremer og hans team, Racing Factory, er mere end klar til DTC i den kommende weekend på Ring Djursland. Hans Camaro er udstyret med nyt chassis og ny motor og står nu klar til weekendens løb.


(Foto: Anders Rysgaard)

“Jeg har de sidste måneder arbejdet intenst med at få bilen klar. Jeg kan desværre først køre med i DTC fra dette løb, men det stiller jo bare større krav om, at jeg får en topplacering denne weekend”, siger Ronnie Bremer, der glæder sig til at holde ved startlinjen og få gang i racet.

Hans team Racing Factory har desværre ikke haft mulighed for at teste bilen, der først nu er blevet endelig klar. Så løbet på Djursland bliver den nyrenoverede bils første reelle tur.

“Bilen er praktisk taget ny og jeg har store forventninger. Jeg ser frem til at være tilbage i DTC igen, og så er Djursland en god og sjov bane, som kræver en del af kørerne - det glæder jeg mig til.

Der er pt. kun kørt to løb i DTC-serien. Ronnie Bremer har endnu ikke scoret point i serien, da det er hans første løb i sæsonen i DTC på grund af forpligtigelser i USA.

Xponering PR & kommunikation


Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •