Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Førstepladsen skal tilbageerobres

DTC 
10/06/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet fynske racerhold Team Flexlease.nu skal tilbage på førstepladsen, når 3. afdeling af Mascot DTC-serien i weekenden køres på Ring Djursland. Realistisk, mener både teamchefen og de to kørere, for hvem racerbanen på Djursland er blandt de absolutte favoritbaner.
 

- I finalen fik vi endelig sat bilen rigtigt op, og så var der nærmest ild i den.

Sådan siger racerkører Kasper H. Jensen, der trods en udfordrende 2. afdeling af DTC-serien, hvor han mistede den samlede førsteplads til Jan Magnussen, fik et fantastisk afsæt til den kommende weekends racerløb på Ring Djursland. I finalen satte han hurtigste omgangstid og kørte sig fra sjette- til den samlede tredjeplads.

- Det betyder naturligvis, at jeg går ind til weekendens løb fyldt med optimisme. Ring Djursland er en super sjov bane, så forventningerne er store, og ambitionen er helt sikkert, at jeg skal tilbageerobre førstepladsen i den individuelle stilling, ligesom teamet skal tilbage på toppen i teammesterskabet, siger Kasper H. Jensen.

Ambitionerne deles af Frederik Schandorff, der vil slutte i top 3.

- Banen på Djursland er ekstremt fed at køre på – en af mine absolutte favoritbaner, så jeg glæder mig til at vise, at jeg kan følge med de bedste og forhåbentlig køre fra dem. Mit mål for weekenden er at avancere i den samlede stilling og ende på sejrsskamlen, siger Frederik Schandorff.

Spørger man teamchef John Nielsen, er han ikke i tvivl om, at holdets kan leve op til de store ambitioner.

- Jan Magnussen er vores pejlemærke, men vi er konkurrencedygtige på alle parametre. Vores biler, vores kørere og vores team er absolut på niveau med de allerbedste, og jeg forventer mig meget af Djursland. Jeg mener, at begge vores kørere har potentiale til top 3, siger John Nielsen.

Weekendens løb er 3. afdeling af Mascot DTC-serien. Team Flexlease.nu blev skubbet fra første- til andenpladsen i teammesterskabet, da 2. afdeling for to uger siden blev kørt i Aarhus. Samtidig overtog Jan Magnussen førstepladsen i det individuelle mesterskab fra Kasper H. Jensen, mens Frederik Schandorff ligger nummer fem i stillingen, når 3. afdeling køres 11.-12. juni på Ring Djursland.

www.team-flexlease.nu


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Kasper H. Jensen
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - DTC
  •