Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama SuperCup

Lasse M. Sørensen atter klar til Ring Djursland

Yokohama
SuperCup 

10/06/16 
Yokohama

Den unge Opel Astra-kører føler sig godt forberedt til løbet i Yokohama Super Cup
Efter godt en måneds fravær fra racerbanerne vender Lasse M. Sørensen tilbage til asfalten, når han i den kommende weekend stiller til start i årets fjerde afdeling af Yokohama Super Cuppen. Det sker på Ring Djursland, som netop var den bane, hvor han sidst var til start – og hvor han endte løbsdagen med den hvide Opel Astra OPC solidt plantet mod et autoværn efter et sammenstød med en konkurrent.
 


Astraen er fin og hel igen og klar til løbet på Ring Djursland

”Bilen er blevet rettet op, og onsdag havde jeg for første gang mulighed for at teste den. Det skete på Padborg Park, og det gik over al forventning,” siger Lasse M. Sørensen.

”Jeg havde måske troet, at det ville tage længere tid for mig at finde farten igen efter mit uheld, men det tog ikke særlig lang tid, så sad bilen igen på rygraden. Jeg kørte faktisk hurtigere tider, end da jeg deltog i åbningsløbet på banen. Samtidig var det minimalt, hvad der skulle justeres på bilen, så den havde mekanikerne fået skruet godt sammen.”

Trods uheldet kunne Lasse M. Sørensen forsvare sin føring i Yokohama Super Cuppen, men selv om der ikke er blevet kørt løb siden da, er hans føring skrumpet gevaldigt ind. Den konkurrent, som han havde et sammenstød med på racerbanen, har nemlig fået medhold i en appel og fået sin placering tilbage.

”Denne sag vedrører ikke noget om, hvad der skete på banen mellem ham og jeg, men derimod hvad løbsledelsen og dommerne gjorde bagefter i sagsbehandlingen,” fortæller Lasse M. Sørensen.

Lasse M. Sørensen


Læs mere om:
  • Lasse M. Sørensen
  • Ring Djursland
  • 12/06/16 - Ring Djursland - Yokohama SuperCup
  •  
     

    Yokohama SuperCup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: