Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Historisk Rally

Rally Team Mejer med to biler til Rally Sønderjylland

Historisk Rally 
08/06/16 

Lørdag den 11. juni køres Rally Sønderjylland, som er tredje afdeling af Mini Rally Syd – turneringen, samt anden afdeling af det danske mesterskab i mini rally.
Rally Sønderjylland køres i omegnen af Gråsten, med rallycentrum på Gråsten Landbrugsskole.
 

Der vil man om formiddagen kunne se de to Volvo 242 turbo blive serviceret, og gennemgå den tekniske kontrol inden løbet starter kl. 12.30. Rally Sønderjylland er totalt 156 km. Der køres på tre specialstrækninger, som hver køres to gange, og samlet når op på 58.8 km. Er du interesseret i at komme ud og se de hurtige Volvo 242 Turbo på specialstækningerne, kan finde yderligere information om tid og sted på www.minirallysyd.dk eller komme forbi til en snak servicepladsen ved Gråsten Landbrugsskole.


Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen
(Foto: Sascha)

Rally Team Mejer stiller op med to biler i den historiske klasse.
Kurt Mejer har fået bilen rettet op igen efter mødet med en lygtepæl i Sulinger Rallye i Tyskland for fem uger sien. Bilen er igen som ny og alt er justeret ind til de kommende udfordringer på de sønderjyske veje.
Kurt Mejers faste co-driver er forhindret i at deltage i Rally Sønderjylland, så Kurt har været ude på lånemarkedet. Ved sin højre side har Kurt Mejer denne gang Steen Bøgelund fra Vejle. Steen Bøgelund har tidligere siddet i højre sædet hos Kurt Mejer, så samarbejdet mellem kører og co-driver er ikke helt fremmed.

Kurt Mejer: ”Det var en større omgang at komme igennem renoveringen efter vores uheld. Der er fundet reservedele fra både USA, England og Sverige, for at få de optimale dele til bilen.
Vi ser fortrøstningsfuldt på de kommende udfordringer, og ser frem til atter at give den gas på de små veje. Vi bruger Rally Sønderjylland til at teste og optimere bilen efter genopbygningen, inden jeg i næste uge, sammen med Vagn Åge Hansen, atter drager til Holland, for at deltage i 3. afdeling af West Euro Rally Cup den 18. juni.”

Heino Mejer og Bo Mølgaard kører atter i år for at vinde både det danske mesterskab i mini rally, samt Mini Rally Syd turneringen. Efter de første afdelinger fører de klasse 8 i begge turneringer, så der er noget at forsvare i Rally Sønderjylland.

Heino Mejer; ”Vi skal selvfølgelig have fuld fokus fra første meter, for at kunne forsvare vores føring i begge mesterskaber. Vi er godt forberedte, og som sædvanligt har bilen været til grundig service siden sidste løb blev kørt på Fyn for to uger siden.
Vores mål er helt klart at indtage podiets øverste plads når Rally Sønderjylland afsluttes på Gråsten Landbrugsskole lørdag aften”

Rally Team Mejer


Læs mere om:
  • Heino Mejer
  • Kurt Mejer
  •  
     

    Historisk Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: