Tirsgaard og Tirsgaard til 2. afdelig af DM

Road Racing
07/06/16

Steven Tirsgaard og Simon Tirsgaard deltager i 2. afdeling af DM på Ring Djursland

Team Xpedit kørere Steven Tirsgaard, Give, og Simon Tirsgaard, Horsens, deltager på Ring Djursland i 2. afdeling af DM Road Racing på deres BMW S 1000 RR i Superbike klassen den kommende weekend. Afdelingen afvikles sammen med DTC serien samt flere andre bilklasser, der bliver helt sikkert rigtig meget spændende race for tilskuerne begge dage.

(Foto: Fototom.dk)

Steven og Simon ser frem til nogle spændende løb, hvor der er mange kørere, som byder ind på podiepladserne i Superbike klassen. Superbike og Supersport kører i samme heat og det samme er tilfælde med Moto 3, rookie 600 og rookie 1000 klassen der kører i samme heat.

I den samlede stilling i Superbike klassen er Simon nr. 4 og Steven nr. 8 efter første afdeling af DM på Jyllandsringen i april under meget våde og kolde forhold, hvor løbene ikke gik deres vej.

Der køres tidtagning lørdag kl. 11:10 og løb kl. 14:05. Søndagens løb starter kl. 11:00. Begge dage køres der race på banen fra kl. 08:00 til 16:00 af henholdsvis biler og motorcykler.

Vi har Ryttergård lige til venstre for rundkørslen ved ankomst til Ring Djursland.