Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Hvis overhalinger gav point

Danish
Supertourisme
Turbo 

05/06/16 

Weekendens afdeling af Danish Supertourisme Turbo endte meget tilfredsstillende for Frederik Nymark, selv om det på et tidspunkt så ret sort ud for den unge racerkører fra Hadsten.
 

I den første frie træning var Frederik Nymark hurtigste bil på banen, men da kvalifikationen skulle køres, så situationen lidt anderledes ud. Weekendens arrangement blev holdt i forbindelse med Danmarks Hurtigste Bil og DHB Drift Challenge.


(Foto: Motorsporten.dk)

Den type dækgummi som driftbilerne havde lagt i asfalten, var mere "støvet" end det man er vant til fra racerdæk. Det betød at Supertourisme bilerne ikke havde det samme bid i asfalten som normalt. Da Frederik samtidig ikke fik mulighed for at køre en helt fri omgang, sluttede han som nummer fire i kvalifikationen.

Kvalifikationen betød at Frederik Nymark skulle starte som nummer fem til første løb. Kort efter starten bliver Frederik dog presset af banen af en konkurrent og taber en masse placeringer. Faktisk ryger han helt ned som nummer seksten.

Her starter en hård kamp op gennem feltet. Med hård, klog og taktisk kørsel kører Frederik sig frem til en slutplacering som nummer otte.


(Foto: Motorsporten.dk)

Da man i andet løb vender de første otte fra første løb, betød det at den unge Nymark skulle starte som nummer et. Der er lige fra starten af løbet kraftig kamp om de første pladser. For at undgå risikoen for at skade sin bil, vælger Frederik at holde lidt igen i den hårde kamp. Det bliver derfor til en slutplacering som nummer fire og nogle gode point på kontoen.


(Foto: Motorsporten.dk)

I søndagens sidste løb starter Frederik Nymark som nummer fire. Ret hurtigt efter start har han kæmpet sig op på en andenplads og resten af løbet ånder han førstepladsen i nakken. Frederik mener efter løbet at et par uheldige gule flag måske kan have kostet en førsteplads.


(Foto: Motorsporten.dk)

”Det har været en god weekend for mig. Vi har arbejdet på at hente point og holde os til taktikken, uden at lave fejl. Jeg har også været lidt heldig da et par af mine konkurrenter har været uheldige. Jeg har også fået lavet en masse overhalinger i dag, det var sjovt, men synd at det ikke giver point” fortalte Frederik Nymark efter sidste løb og han fortsætter:

Jeg ville gerne have haft den førsteplads i sidste løb, men de steder hvor jeg havde mulighed for at prøve en overhaling var der gult flag” sluttede en glad Frederik Nymark.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •