Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Nicki fik den hemmelige 3. Plads

Danish
Supertourisme
Turbo 

05/06/16 

Bare så du ved det: Nicki Kristensen fra Ikast blev nummer tre og kom med op på podiet, da Danmarks Hurtigste Biler mødtes på Padborg Park. Det blev den hemmelige 3. plads, for Nicki Kristensen fra Ikast kom til at ligge i et tomrum i OK MOBIL 1 DST-finalen. Foran foregik duellen mellem den førende Michel Nykjær fra Næstved og udfordreren Frederik Nymark fra Hadsten. Tæt, tæt.
 

Det var en duel, der ikke var afgjort, før Nykjær kørte først over målstregen. Nymark, der blev bedre og bedre hen over weekenden, gav virkelig den førende i mesterskabet kamp til den streg, og de to viste, at de med rette indtager de to førende positioner i Danish Supertourisme Turbo 2016.

Og bag ved Nicki Kristensen udspillede der sig et helt vildt drama med Ole Petersen fra Bredebro i hovedrollen. Som både helt og skurk. Sønderjyden kørte igen godt, men han blev også en stopklods for især Jesper Egebart, Vejle, der kæmpede bravt for at komme op til de mest eftertragtede points. Og måske også kunne have udfordret Nicki Kristensen.

Hvis han altså var kommet forbi Ole Petersen. Det kom han ikke. Egebart mistede til sidst tålmodigheden og ramte Petersen, og det gik værst ud over Egebarts bil. Senere var det Kevin Rossel, Vejle, der blev træt af at ligge bag en meget bred Ole Petersen.

Ole Petersen blev sendt ud i gruset, og Rossel fik både en skade på sin bil og blev også straffet. Givet er det, at Ole Petersen ikke er feltets populæreste konkurrent efter denne søndag på Padborg Park.

Frederik Vodder fra Roskilde lignede én, der skulle have en rigtig god weekend på Padborg Park, og i finalen startede han fra en placering som nr. 2. Den position holdt han også, men ikke ret længe, for så kørte han af banen, og han kunne følge resten af finalen fra en græshøj. Skuffende.

Med sin 3. plads viste Nicki Kristensen, at han i denne sæson vil være med oppe blandt de hurtigste. Flot race af den unge kører. Det var der bare ikke ret mange, der så. Det må så blive i en genudsendelse.

Michel Nykjær viste virkelig sin topklasse på Padborg Park hele weekenden, og han fører nu serien med 253 points foran Frederik Nymark, der har 207 points. Også norske Molly Pettit havde en god weekend langt fra hjembyen Drammen. I det danske grænseland kørte hun sig også i finalen ind i top-10, og i AM Cup var hun igen på podiet.

Om blot en uge fortsætter OK MOBIL 1 DST med 4. afdeling i Norge. Efter søndagens drama er der lagt op til et temperamentsfuldt race.

Dansk Supertourisme Turbo


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •