Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Mesterskabet er langt fra afgjort

Danish
Supertourisme
Turbo 

05/06/16 

Efter diskvalifikationen i lørdagens tidtagning havde Jesper Egebart opgivet at blande sig i mesterskabet i OK MOBIL 1 DST, men han er selv det bedste bevis på, at den førsteplads ikke er afgjort. Så langt fra endda.
 

Godt nok har den førende Michel Nykjær kørt superflot, men i søndagens 2. heat viste Jesper Egebart også sin klasse og blev en suveræn vinder. En overgang havde han en hidsig kvartet lige bag sig, men på de afgørende omgange holdt han sikkert fast i 1. pladsen.

Ole Petersen kørte også et fremragende heat og viste stor koldblodighed midt i stegeovnen Padborg Park. Han kom først forbi den pole-startende Frederik Nymark lige i baghjulet på Egebart, og selv om han flere gange blev presset hårdt af både Michel Nykjær og Frederik Nymark, så afviste Ole Petersen alle angreb.

Michel Nykjær blev nr. 3, og den placering betyder, at han nu skal starte forrest i finalen. Det bliver lige foran Frederik Vodder, der har en rigtig god søndag i Sønderjylland, og i anden startrække vil rivalerne Ole Petersen og Frederik Nymark holde.

Rossel, der vandt 1. heat, fik tekniske problemer i 2. heat og måtte i pit, og det betyder, at han må nøjes med at starte fra plads 7 i finalen. For Molly Pettit blev 2. heat en superoplevelse. Hun elsker at komme i top-ti, og det lykkedes. Den norske kører blev nr 9.

Nu gælder det så finalen på den store DHB-dag på Padborg Park.

Dansk Supertourisme Turbo


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •