Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Nr. 17 er Danmarks hurtigste super-bil

Diverse 
04/06/16 

Det er DHB-weekend på Padborg Park, og i OK MOBIL 1 DST skilter supertourisme-racer med nr. 17 også med DHB. Der er på ingen måde tale om falsk reklame.
 

I lørdagens tidtagning behøvede Michel Nykjær fra Team Prego Racing kun fire omgange på en varm og drifting-forpint asfalt på Padborg Park, før han havde kørt den hurtigste omgang. Med tiden var 1.00,334 viste han, at han i nr. 17 har Danmarks hurtigste super-bil.

Allerede i den anden træning tidligere på lørdagen var den førende i Danish Supertourisme Turbo den, der kunne køre den hurtigste omgang, og Michel Nykjær afviste således de rivaler, der ellers holder i kø for at komme forbi ham.

I tidtagningen fik Jesper Egebart fra Nordic Racing endnu en 2. plads. Med 1.00,561 meget tæt på Nykjær, men endnu engang manglede lige det sidste tryk på gassen.

Frederik Vodder fra Roskilde Racing Center kunne være godt tilfreds med den tredje hurtigste tid, og 4. hurtigste tid for Martin Vedel Mortensen fra Team Prego Racing var også i orden i betragtning af, at han var ude i et alvorligt crash på Ring Djursland, og faktisk tabte han også bil nr. 201 i et sving under lørdagens tidtagning.

Frederik Nymark fra Nymark Racing skuffede. Han kan ikke være tilfreds med kun at køre 5. hurtigste omgang. Det gjorde han lige foran Kevin Rossel, der endnu ikke kan leve op til afslutningen på 2015-sæsonen, hvor han var den hurtigste.

Ole Petersen fra Team Prego Racing blev nr. 7 og Nicki Kristensen nr. 8 i tidtagningen, og det betyder, at det er de to, der starter forrest i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 DST.

Der vil være flere tusinde tilskuere på Padborg Park igen i morgen, og samtidig bliver den store DHB-motorsportsfestival med superklassen i hovedrollen også sendte direkte på seks regionale tv-stationers pluskanaler.
Desuden kan begivenhederne på Padborg Park live-streames fra www.tvsyd.dk.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Asfaltløb - div. klasser
  •