Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Tilbage til vante omgivelser

Legend Car 
04/06/16 

Sidste gang Kevin Verner kørte løb var det mellem betonklodserne i Mindeparken ved Classic Race Aarhus. Denne weekend bliver det mere almindelige omgivelser. Weekendens løb foregår nemlig på Padborg Park, og det er en bane som Kevin kender godt.
 

Kevin slog banerekorden i Mindeparken og fik lidt føring i mesterskabet, selv om det ikke blev til en sejr. Det skal der laves om på i denne weekend, for der skal jagtes både en sejr og flere point.


Kevin var hurtigst i mindeparken.
(Foto: Motorsporten.dk)

”Jeg har tidligere været hurtig på Padborg Park og det forventer jeg også at være i denne weekend. Jeg vil køre taktisk og samle så mange point som muligt, men en førsteplads i et løb vil jeg nok også gå efter.

Autoforum Racing Team Silkeborg og Kevin Verner har et setup klar til bilen, og afhængig af vejret, skal der kun justeres ganske lidt på bilen.


(Foto: Motorsporten.dk)

Denne weekend vender man igen feltet efter kvalifikationen og det betyder at nummer et fra kvalifikationen skal starte nummer tyve til første løb. Derfor skal man forvente at se bilen med nummer 512 på siden lave en del overhalinger i denne weekend.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Legend Car
  •