Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Nu er det alvor igen

Danish
Supertourisme
Turbo 

04/06/16 

Siden Frederik Nymark vandt finaleløbet på Ring Djursland har han været ude og lufte sin Supertourisme bil et par gange. Den ene gang var vel mest fornøjelse, mens den anden gang var en seriøst test.
 

Ved Classic Race Aarhus var Frederik Nymark ude og lufte sin Supertourisme bil i Mindeparken til et velgørenhedsarrangement. Her fik den unge racerkører prøvet bybanen i Mindeparken mens han havde gæster i bilen.


En gæst gør sig klar til en omgang i Mindeparken
(Foto: Motorsporten.dk)

Næste gang Frederik var i bilen var onsdag, hvor han på Padborg Park testede bremser og andre småting på bilen. Nymark Racing havde en god test, og sammen med sin coach Michael Outzen fik både han og teamet nogle informative data.


Nymark vil overhale igen denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Team og kører føler sig nu helt klar til weekendens kamp på Padborg Park, som i øvrigt foregår sammen med Danmarks Hurtigste Bil. For Frederik gælder det om at hive så mange point ind på kontoen som overhovedet muligt, for at holde sin plads i mesterskabet.

Nymark Racing
nymarkracing@gmail.com

Selch

Læs mere om:
  • Frederik Nymark
  • Nymark Racing
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •