Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Diverse Motorsport

Det bliver en weekend med stemning på Padborg Park

Diverse 
04/06/16 

Årets udgave af DHB er lig med biler, motorsport, fest og glade mennesker.
Stemningen kommer med garanti helt i top, når årets udgave af DHB – Danmarks Hurtigste Bil – i weekenden afholdes på Padborg Park. Det er en af de begivenheder med biler som omdrejningspunkt, som tiltrækker det største publikum herhjemme. Og selv om det er de firhjulede køretøjer, der er i fokus, bliver det ikke kun en weekend med mandehørm.
 

Masser af piger flokkes også til DHB. Som tilskuere og som deltagere. For at opleve den gode stemning og selv være med til at skabe den. Det kan være ved Carwash-konkurrencen eller ved Danish Candy Strip. Sjove indslag, der er med til at skabe den unikke stemning, der er ved DHB. For DHB er virkelig en alsidig festival.


Piger er der masser af ved DHB, og de går ikke af vejen for selv at skabe den unikke stemning, der er ved arrangementet
(Foto: Motorblokken)

Fredag og lørdag aften er det således stjerne-DJs som Morten Breum, Dj Aligator og Kongsted, som underholder i festtalet. Og om dagen er der motoriserede events, hvor det gælder om at komme først. På 201-meters-banen vil der være street race, hvor det ikke bare gælder om at have den hurtigste bil, men også have den bedste reaktionsevne, når startlyset skifter fra rødt til grønt. Og på den 2.150 meter lange racerbane vil der bliver kørt skærm mod skærm i dels OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, dels OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo.

Men det er ikke kun konkurrencer, hvor resultatet kan afgøres af et stopur, man kan opleve ved DHB. Der er nemlig også skønhedskonkurrencer.

Danmarks Flotteste Bil er en del af arrangementet, hvor ejere, der har gjort lidt ekstra ud af deres biler, kan præsentere køretøjet for de strenge dommere. Og man behøver ikke at være ejer af hverken en dyr Ferrari eller en eksklusiv Maserati for at kunne være med. Danmarks Flotteste Bil er åben for alle typer af biler, hvad enten der er tale om en splinterny Skoda Fabia eller en 40 år gammel Volkswagen Polo, der er gennemrestaureret.


Festivalen på Padborg Park har også sin egen skønhedskonkurrence, hvor ejere af flotte biler kæmper om titlen Danmarks Flotteste Bil
(Foto: Motorblokken)

Og nu hvor vi er ved skønhedskonkurrencer, bliver der både lørdag og søndag kørt DHB Drift Challenge, hvor det gælder om at skabe de flotteste røgfaner efter bilen, når man drifter igennem mange af Padborg Parks sving.

Driftsforeningen Padborg Park

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Asfaltløb - div. klasser
  •