Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Racing Team Næsbjerg Gulve havde en super weekend til by løbet i Århus

Legend Car 
04/06/16 

'Årets løb' er for mange Classic Race i Århus - for det store Team, Racing Team Næsbjerg Gulve er det heller ingen undtagelse.
 

Team Ejer Lars Ebbesen siger :

Classic Race Århus er og bliver vores højdepunkt i sæsonen, mekanikerne elsker det, kørerne elsker det - det er bare noget helt specielt.


Mere end 200. Var forbi til tilmeldt spisning og hygge i teltet.

Og resultaterne udeblev i årets løb bestemt ikke for det vestjyske Team.

I år skulle Lars Ebbesen selv både køre med i Legend Cuppen - som han i år skulle for 3. Gang til dette arrangement. Men også teamets flotte GSV - BMW M3'er skulle prøve at finde vej gennem betonen rundt i gaderne i Århus - og det gik godt, RIGTIG godt.


Der var fyldt i teltet.

I Legend kom Lars Ebbesen gennem løbet med gode resultater og kun en enkelt gang måtte den gæve vestjyde holde stille da han Kom for tæt på muren, men ellers blev det til top 10. Placeringer hele weekenden igennem og Lars Ligger nu på en god 6. Plads i det samlede mesterskab.


Lars Ebbesen kørte både BMW og Legend hele weekenden igennem.

'Det var sgu en lidt vild følelse første gang Jeg kørte rundt i BMW'en' fortæller Lars - der er sgu ikke meget plads de forskellige steder når du er vant til at køre i en legend, især i chikanen og rundkørslen skulle man lige de første gange holde tungen helt lige må man sige.


En hel bil med hjem - det betyder alt..... Med en flot 2. Plads - betyder det endnu mere....

Men hvad Lars Ebbesen fik ud af weekenden må siges at være godkendt, det blev nemlig til en flot samlet 2. Plads til Lars og Teamets GSV-BMW.

'Jamen det gik sgu da meget godt' - var Lars's kommentar og smilet var ikke til at tage fejl af - Lars Ebbesen skulle på podiet til en flot kørt 2. Plads - for første gang i Århus -og det endda første gang han stillede til start i klassen i Århus med den flotte bil - som iøvrigt kom med hel hjem igen.

'Der var sgu lige to omgange i streg jeg kom LIGE tæt nok på betonen ud af rundkørslen oppe bagved så der sagde det lige BANG og begge gange tænkte jeg PIS - nu punkterer jeg - men bilen kørte virkelig bare godt i Århus og selvom for fælget fik et par gode mærker - holdt den på luften og man glæder sig nu bare over i teamet over at det hele bare lykkedes.


2 omgange i streg kom Lars Ebbesen for tæt på betonen - men fælget holdt - heldigvis.

Teamet havde i weekenden besøg af over 200. Spisende gæster som alle hyggede sig og havde en fantastisk weekend.

Det var gæster og sponsorer både fra GSV, Systemtech, Auto-G Gruppen, Engel/Workzone - og mange mange andre der havde booket billet og spisning ved Teamet.


Spisning fra 12.30-14.00

Teamets andre kørere havde ligeledes en god weekend.

For 3. År i streg kørte Eddie Broch med i temaet til Århus løbet, også Rene Nielsen fik mere fart i bilen - som var på banen for første gang, Kristian Nymann gav den rigtig god gas også - og teamets Ældste kører Bjarne 'Rasser' Rasmussen endte i det sidste heat søndag med at køre en flot 3. Plads hjem og dermed gode point mod håbet om et godt samlet resultat i mesterskabet.


Lars Ebbesen med en flot 2. Plads til teamets GSV-BMW.

Teamet takker ALLE der var forbi i weekenden for alle de pæne ord og rosen for maden og setuppet i det hele taget.

Lars Ebbesen vil gerne rette en speciel tak til sit Crew for deres kæmpe indsats for at det hele kunne lykkedes - 'uden dem var vi her bare ikke' lyder det fra Lars.
- vi gjorde det igen, takket være jer.


Det er bestemt en Af - hvis ikke den flotteste bil i YT. Klassen i 2016. Den sort grønne BMW. M3.

Teamet er allerede denne weekend igen klar til at give den fuld gas i Legend Car Cuppen til endnu en afd. Af DM.
Denne weekend afholdes der nemlig DHB. På Padborg Park hvor Legend og DST. Skal køre en afd af mesterskabet.

Racing Team Næsbjerg Gulve


Læs mere om:
  • Lars Ebbesen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •