Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

FDM sport

Niklas Voetmann havde en fantastisk weekend i Aarhus

FDM sport 
03/06/16 

Raceren stod klar lørdag morgen under skyggen fra det lange team telt, men i nogle helt andre farver end set før. Teamet havde taget en beslutning om at der skulle nogle andre farver på bilen, og efter førstekøreren Niklas havde slået hårdt i bordet, blev det bestemt. En bagende i skindene guld samt en spoiler magen til. En mat sort i mellemsektionen. Og en utrolig blikfang racer-rød i fronten af bilen.
 

Opgaven denne weekend til Classic Race var blot at skabe noget opmærksomhed for klassen, og ikke mindst for vore sponsorer. Det vil sige at den aflagte tid til os lagde på 3 x 10 min. fordelt over to dage. 1 kørsel lørdag og 2 søndag.


(Foto: Steffen Madsen)

Og man må sige vi fik vist noget godt race, og ikke mindst at det virkelig er en klasse der er vær at følge fremadrettet. På den meget ujævne vej blev der gået til stålet (dog inden for rimelige grænser). Der blev byttet placeringer for alle pengene, der blev lavet noget larm og ikke mindst skabt interesse for klassen, samt herlige smil.


Niklas Voetmann
(Foto: Torben Weber Andersen)

En fantastisk weekend med en masse snak med interesserede mennesker. En weekend hvor vi virkelig fik vist vore sponsorer ud blandt folket.


Læs mere om:
  • Niklas Voetmann
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - FDM sport
  •      ASETEK SIMSPORTS