Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Youngtimer Challenge

Rene Jensen fik debut i YTCC til CRAA

Youngtimer 
02/06/16 

I weekenden havde Rene Jensen fra Bolderslev sin debut i Dansk Motorsport, da han i YTCC klassen deltog i Classic Race Aarhus.
Sammen med Bjarne Paulsen og sin far Lars Jensen, har Rene været med til at bygge den gamle VW Scirocco GTI fra 1979 op helt fra bunden, så den idag fremstår fuldt opgraderet med den sidste nye teknologi og en 1,8 GTI 20V Turbo motor på 220Hk.
 

Rene havde sidste år muligheden for at teste bilen til den Tyske Rensprint serie på Padborg Park.

YTCC er nok den bedste klasse i Dansk Banesport, kendetegnet ved et fantastisk kammeratskab, og en hjælpsomhed der i pitten helt sætter konkurrencen i baggrund, og det kom Rene da også til at nyde godt af i weekenden, da hjælp fra nogle af de andre kører, var med til at han kunne gennemføre efter lidt tekniske defekter.

I søndagens sidste Heat var det så alt eller intet for Rene, for nu skulle der gennemføres et Heat uden problemer, udfordringen var dog at Rene skulle starte helt bagerst i feltet som nr. 28, men trods Safety Car kørsel og en del trafik på bybanen, lykkedes det dog at køre sig op på en 15. plads, hvilket må siges at være ganske udmærket.

Rene ser nu frem til næste løb på hjemmebanen Padborg Park den 20.-21. August, hvor Bjarne og farmand har lovet Rene en kampklar Scirocco, der kan holde distancen i alle Heat :-)

Lars Jensen


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Youngtimer
  •