Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FDM sport

Racerkører Nicolaj Kandborg til CRAA med brækket hånd

FDM sport 
01/06/16 

I weekenden d. 27-29. Maj rullede Classic Race Aarhus(CRAA) af stablen rundt om Mindeparken. For andet år i træk skulle den 18-årige racerkører Nicolaj Kandborg fra Hasselager ved Aarhus have deltaget i CRAA, på det han selv kalder sin hjemmebane.
Sådan skulle det desværre ikke gå denne gang.
 

Nicolaj Kandborg var uheldig, da han weekenden inden CRAA til 12 timers løbet GoCharity på Vandel Gokart bane brækkede sin hånd under et pitstop. Det resulterede i, at han ikke fik tilladelse til at køre til opvisningen i de århusianske gader.

Hårdt at se de andre kører
Det var en hård omgang for den unge racerkører, som mandag aften på skadestuen i Aarhus fik konstateret en brækket hånd. Allerede efter denne melding vidste Nicolaj Kandborg, at det nok ikke ville blive til mange omgange på Classic Race Aarhus-banen i 2016.


Racerkører Nicolaj Kandborg sammen med Mads Schou foran racerkørerens FDM Sport racerbil
(Foto: Torben Weber)

- Det gjorde virkelig ondt at se racerne trille ud til opvisning lørdag til CRAA. Det var super ærgerligt, at jeg faldt under et pitstop til 12 timers løbet GoCharity, hvor jeg kørte penge ind til fordel for Børnecancerfonden sammen med Andersen Motorsport. Heldigvis hjalp det, at vi vandt 12 timers løbet. Desværre betød det også, at jeg med en brækket hånd ikke fik tilladelse til at deltage i opvisningen med FDM Sport på min hjemmebane, Classic Race Aarhus, siger Nicolaj Kandborg.

Racerbilen fik alligevel opvisningstur
Til glæde for Nicolaj Kandborg kørte hans chef og læremester Jesper Carlsen racerkørerens racerbil de to gange, der skulle køres opvisning søndag.

- Det hjalp lidt på hele den uheldige situation, at se min racer på banen sammen med Jesper, selvom jeg virkelig gerne selv vil have kørt i den, siger Nicolaj Kandborg.

Næste løb for Nicolaj Kandborg er allerede om 14 dage, når racerkøreren skal køre 3. Afd. af FDM Sport på Ring Djursland d. 11-12. juni. Nicolaj Kandborg forventer, at hånden igen er fit for fight til den tid.

Nikolaj Kandborg


Læs mere om:
  • Nicolaj Kandborg
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - FDM sport
  •