Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

Stor publikumsrekord til Classic Race Aarhus

Classic Race
Aarhus 

30/05/16 

Solen har strålet på samtlige gæster det meste af weekenden og hvilket fremmøde. Den foreløbige optælling søndag aften viser at omkring 40.000 gæster har set racerløb på Strandvejen i Aarhus denne weekend. Det er godt 6000 flere end sidste år.
 

- Vi er overrumplede og begejstrede. Classic Race Aarhus 2016 er slut, og det blev præcis den weekend, vi havde drømt om, lyder det fra Niels Brøchner, President, Classic Race Aarhus.

Classic Race Aarhus startede i 2010 og har siden sat mange publikumsrekorder. Vi er glade for, at flere og flere har lyst til at komme og nyde synet af de flotteste biler, lade sig betage af de spændende løb og tage del i den stemning, der hersker på hele pladsen fra Tangkrogen til Mindeparken og ned ad Strandvejen, hvor kørerne giver den gas. Publikum har været fantastiske. De bakker op om alle løb – fra børnenes sæbekasseræs, over de flotte klassiske løb og til den helt store DTC-klasse.

Godt overordnet indtryk
Tæller man alle med – fra de mange frivillige, til publikum og de dygtige kørere, har 42.300 været forbi pladsen i år. Det er utroligt, hvordan så stort et arrangement kan glide så forholdsvist problemfrit.

Selvfølgelig er der tidspunkter, hvor vores gæster må stå i kø ved indgangen, fordi alle vil ind først på formiddagen. Og ligeledes er der formentlig en del, der har måtte lede lidt efter en parkeringsplads.

-Med et arrangement, der for hvert år vokser, er vi meget tilfredse med afviklingen af den syvende udgave af Classic Race Aarhus, siger Niels Brøchner.

Nu triller de sidste racerbiler af sted og vinker farvel til pladsen, hvor vores ihærdige frivillige allerede er i fuld gang med at pakke alting ned, så vejene omkring Mindeparken igen kan åbne for alle trafikanter. Tak kære publikum, tak kære sponsorer, tak kære kørere og i sær tak kære Aarhus for lån af Nordeuropas smukkeste racerbane. Vi glæder os allerede til næste år!

Classic Race Aarhus


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •