Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Jan Magnussen fortsat ubesejret ved Classic Race Aarhus

DTC 
30/05/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipRacerkøreren gjorde rent bord i MASCOT DTC i gadeløbet
Inden sæsonens anden afdeling af MASCOT DTC på gadebanen rundt om Mindeparken i Aarhus, havde Jan Magnussen, Roskilde, vundet hver eneste af de løb, der var blevet kørt for klassen ved Classic Race Aarhus. Og den ubrudte sejrsrække står endnu. Ja, den blev endda udvidet fra otte til elleve løbssejre i streg for den sjællandske kører, som vandt begge kvalifikationsheat, kom først i mål i finalen og overtog mesterskabsføringen.
 

Jan Magnussen førte alle tre starter, og han blev reelt ikke truet på noget tidspunkt i løbet af weekenden. I weekendens andet kvalifikationsheat var han lidt for hurtig til at slippe koblingen og tyvstartede. Forseelsen udløste en strafbane, og selv om Jan Magnussen afsonede straffen på løbets tredje omgang, havde han i løbet af de to første omgange fået opbygget et så stort forspring, at han kunne køre sin strafbane, uden at hans føring overhovedet kom i fare.


Jan Magnussen forsat ubesejret ved Classi Race Aarhus
(Foto: Henning Smed)

Jan Magnussen blev på gadebanen ved Aarhusbugten bakket godt op at sin teamkammerat Michael Markussen, Kolding, som sluttede finalen på andenpladsen efter også at have været i top tre i de to første kvalifikationsheat. En af weekendens store overraskelser var Martin V. Jensen, Hinnerup, som i sin hvide og grønne bil fra HM Racing bl.a. hentede en tredjeplads i søndagens finaleheat, mens han i finalen kørte sig frem til en femteplads lige foran Michelle Gatting, Hørsholm, som tidligere på dagen havde været oppe at køre med to hjul på betonvæggene efter en nærkamp med Martin Andersen, Skals. Den sjællandske racerpige endte finalen som bedste Rookie.


Martin V. Jensen havde sin vel nok bedste DTC-weekend til dato
(Foto: Henning Smed)

For den regerende mester i MASCOT DTC blev løbet på hjemmebanen ikke den ventede succes. Under lørdagens træning var Casper Elgaard, Risskov, også oppe at ride på en betonmur, og hans bil fik skader, så den ikke var optimal i den efterfølgende tidtagning. I første kvalifikationsheat leverede han dog en af sine velkendte fantomstarter og skød fra fjerde- til andenpladsen. I andet kvalifikationsheat og finalen blev det blot til to fjerdepladser. Resultatet af løbene ved Classic Race Aarhus betød, at Jan Magnussen nu har overtaget føringen efter Kasper H. Jensen, Hinnerup, der ikke kunne følge de flotte takter op fra sæsonpremieren, da hans bedste resultat var en tredjeplads i finalen. Næste afdeling af MASCOT DTC køres den 12. juni på Ring Djursland.

MASCOT DTC
FDM-DTC Motorsport A/S

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •