Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Audi Sport TT Cup

Bedre danske placeringer i Audi Sport TT Cuppen lørdag

Audi Sport TT Cup 
29/05/16 

Nicklas Nielsen kunne i sæsonens fjerde og weekendens andet løb bevare sin fjerde startposition til mål. Kun én placering fra målet som var en podieplacering.
Patrick Egsgaard nåede sin målsætning med at komme i Top 10 og det var lige var det blev, nemlig en placering som nummer 10.
 


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Ved lørdagens løb fik Nicklas Nielsen en rigtig god start, men kunne trods mange og ihærdige forsøg ikke fravriste køreren på tredjepladsen, Jonas Lappaleinen, hans placering. Efter 12 omgange på den korte udgave af Nürburgring måtte Nicklas Nielsen nøjes med den fjerdeplads han startede fra.

Nicklas Nielsen:
"Det er godt at kunne slutte et løb på den placering man er startet fra og i hvert fald bedre end én sjetteplads. Men alligevel, så er ikke tilfreds med denne weekend, da vi blandet andet ikke kunne holde den fart vi havde i torsdagens kvalifikaton. Nu vender vi fokus mod næste løb i Nürnberg. Vi vil se hvad der sker der, jeg håber selvfølgelig på at være med helt fremme."


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

For Patrick Egsgaard udviklede lørdagens løb sig væsentlig bedre end fredagens. Straks fra starten var Patrick Egsgaard fremme på elvtepladsen og over 12 omgange kæmpede han med den amerikanske kører, Paul Holten. Her lykkedes det endelig for Patrick Egsgaard at overliste amerikaneren og indtage placeringen som nummer 10, og nåede der med den målsætning han selv havde sat inden løbet.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Patrick Egsgaard:
"Jeg fik en god start. Fra en startplacering som nummer 13 var der selvfølgelig meget trafik foran mig, men min fart var god, så jeg kom ret hurtigt op som nummer 11. Tilsidst lykkedes det mig at komme i Top 10 og dermed er jeg - set i lyset af fredagens løb - meget tilfreds. Næste løb er et bybaneløb. Det har jeg endnu ikke prøvet, og det siges at det ikke er helt enkelt. Men derfor kan jeg godt håbe på endnu bedre placeringer - f. eks. i Top 5."


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Efter 4 ud af 14 løb i denne sæson, er Nicklas Nielsen nu placeret som nummer 5 i det samlede regnskab med 61 points. Patrick Egsgaard er med 21 points nummer 13 samlet.

Det er først om godt 4 uger at man kører løb 5 og 6 i Audi Sport TT Cuppen. For Nicklas Nielsen og Patrick Egsgaard er det Norisring beliggende i Nürnberg der venter. Det er den eneste bybane i dette mærke-mesterskab. For begge danskere bliver det debut i det "frankriske Monaco" som Norisring ofte betegnes. Det bliver en ny bane og dermed nye udfordringer.

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Nicklas Nielsen
  • Patrick Egsgaard
  • Nürburgring
  • 28/05/16 - Nürburgring - Audi Sport TT Cup
  •