Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

En weekend under anderledes forhold

Legend Car 
26/05/16 

Når OK Mobil 1 Legend Car cuppen skal køre i denne weekend, bliver det under forhold som er lidt ud over det sædvanlige. Classic Race Aarhus køres nemlig mellem betonklodser i Mindeparken og det glæder Kevin Verner sig til.
 

Kevin Verner udbyggede sit forspring i mesterskabet, ved sidste afdeling på Ring Djursland. I denne weekend vil den unge fyr fra Autoforum Racing Team Silkeborg igen arbejde på at fylde mange point ind på kontoen.

Selv om Kevin ikke havde meget held i Mindeparken sidste år, så syntes han det er en sjov og anderledes bane at køre på. ”Banen er en udfordring fordi der ikke er plads til fejl og hvis man får lavet en fejl, så er der kontant afregning hvis man rammer betonen” fortæller Kevin.


(Foto: Motorsporten.dk)

Efter kvalifikationen vendes de første tyve biler, så hurtigste mand starter som nummer tyve i første løb. Det gør det derfor besværligt for en hurtig kører at overhale, hvis der sker et mindre uheld på den snævre bane.

Kevin er dog opsat op at gøre sit bedste i weekenden. Bilen er klar, kører og team er klar, så forude venter én spændende weekend med masser af tæt race.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Legend Car
  •