Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legends Car Cup

OK Mobil 1 Legend Car Cup for rekordpublikum

Legends Car 
27/05/16 

OK Mobil 1 Legend Car Cup for rekordpublikums Første del af løbssæsonen 2016 er tætpakket - både med løb og med action. Kun to uger efter det spændende løb på Ring Djursland kører OK Mobil 1 Legend Car Cup igen i det østjyske, nemlig til Classic Race Aarhus. Og kun én uge senere går det løs igen på Padborg Park.
 

Det giver en særlig udfordring i Aarhus, der er en klassisk bybane omkranset af meget hårde barrierer. De er ikke særligt tilgivende så kontakt med dem betyder som regel en defekt bil og dermed ingen point. Og med kun en uge til næste løb, så kan en stor skade også koste pointene dér, hvis bilen ikke bliver klar.


Classic Race Aarhus 2015 var også tæt

Alligevel kan man roligt se frem til spændede Legend-race i Aarhus også: Ingen steder kører de danske racerkørere for et større publikum end her og det plejer at have en vis effekt på kamplysten. I hvert fald har den aarhusianske bybane tidligere lagt asfalt til tætte kampe, og i 2015 var der i samtlige tre heat mindre end et sekund imellem de første kørere.

Der er ingen grund til at forvente andet af dette års løb - og måske kan der endda blive rokeret lidt i mesterskabsstillingen? Kevin Verner, der fører Legend-divisionen, har aldrig været helt i toppen af feltet på bybanen i Aarhus - og det samme gælder Tommy Laugesen, der ligger toer i mesterskabet.

Derimod var den førende i Old Boys-divisionen, Henrik Vejen, jo decideret flyvende i i sidste løb, og han skal selvfølgelig forsvare sin føring. Men omvendt var han sidst også hurtig nok til at være med fremme i den generelle stilling - og han har faktisk solide resultater fra Aarhus i sikkerhedsbæltet.

Det er nok for meget at sige, at alt kan ske. Men spændende race, der er der nærmest garanti for.

OK Mobil 1 Legend Car Cup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - Legends Car
  •