Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme Turbo

Kristensen Motorsport er kommer godt fra start i Supertourisme

Danish
Supertourisme
Turbo 

26/05/16 

Kristensen Motorsport, der er baseret i Ikast, er et nyt team i Supertourisme i år, og det er et team der kombinerer talent og erfaring. Talentet står Nicki Kristensen for, og erfaringen står Jens Reno Møller for.
Indtil nu er det talentet Nicki, der har fået de bedste resultater, idet Nicki enten har sluttet i top seks, eller også er udgået med uheld. Bedste placering opnåede Nicki på Ring Djursland den 15. maj, med en tredjeplads i heat et.
 

På Padborg Park blev Nicki uforskyldt blandet ind i et uheld i heat tre, der betød at han ikke fik point i det heat. Og en teknisk defekt (en knækket kardan) i heat tre på Ring Djursland betød en tur i sandet. Samlet set betyder det, at Nicki ligger på en fornuftig 6. plads i mesterskabet, og det er absolut godkendt i betragtning af, at kun fire af seks heats er gennemført.

Jens Reno Møller er en meget erfaren herre, både fra hans tid i DTC, men bestemt også fra de to gange han har deltaget i LMP1 i Le Mans. Det er dog tydeligt, at Jens skal have banket lidt rust af, efter en pause fra racerløb på fem år. Alle seks heats er blevet gennemført af Jens med tre 8. pladser som de bedste resultater. Det har betydet, at Jens har startet i pole to gange, men en snurretur og et par små kørefejl har gjort, at det ikke er blevet omsat helt som man kunne ønske sig. Jens ligger lige nu på en samlet 9. plads i mesterskabet, men med gode muligheder for at avancere.


Jens og Nicki fører feltet an på Padborg Park
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Om resten af sæsonen fortæller Nicki: ” Vi bliver ved med at finde mere fart i bilen, og det betyder, at vi ser gode muligheder for at avancere i mesterskabet. Om vi når top tre i år er måske tvivlsomt, men kan både jeg og Jens opnå nogle podieplaceringer, og så begge slutte i top seks i mesterskabet, så vil vi være rigtig godt tilfredse”


Nicki Kristensen vil endnu længere frem i feltet
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Præstationerne i teamet har vagt noget opmærksomhed, og det betyder, at kurerfirmaet Xpressen har valgt at gå ind som hovedsponsor i Kristensen Motorsport. Teamchef Ole Gram fortæller ”Vi har igennem længere tid haft et godt samarbejde med Xpressen, og vi er meget glade for, at de nu vælger at gå ind som hovedsponsor. Det sikrer en stabilitet i teamet, som gerne skulle hjælpe os endnu længere frem i feltet”

Næste gang du kan opleve Kristensen Motorsport i aktion bliver til et af de helt vilde arrangementer i dansk motorsport i år, nemlig DHB på Padborg Park den 3. – 5- juni. Det bliver et helt unikt arrangement, med en blanding af show, streetrace, fest og klassisk banesport. Og Kristensen Motorsport har tænkt sig at sætte sit præg på det, og satser på minimum en podieplacering, men gerne flere.

Kan man ikke selv komme ud på banerne og se løbene, så kan man se det live på TV2 Regionerne, og man kan også streame det. Og der er ganske mange der ser med: ”Til det første løb på Padborg har TV2 oplyst at ikke færre end 116.000 så med derhjemme” fortæller teamchef Ole Gram. Og fik man det ikke set det live, så skal man ikke fortvivle, for det ligger tilgængelig online bl.a. på tvsyd.dk.

Og husk at du kan følge Kristensen Motorsport på Facebook, her:

Keld O. Dohm / Kristensen Motorsport


Læs mere om:
  • Jens Reno Møller
  • Nicki E. Kristensen
  • Padborg Park
  • 05/06/16 - Padborg Park - Danish Supertourisme Turbo
  •