Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Danish Thundersport Championship

Team Flexlease.nu skal forsvare førstepladsen på ”hjemmebanen”

DTC 
27/05/16 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDet fynske racerhold Team Flexlease.nu fik en forrygende start på Mascot DTC-serien og skal i weekenden forsvare førstepladsen ved Classic Race Aarhus. Realistisk, mener både teamchefen og de to kørere, Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff, der er på hjemmebane i Aarhus.
 

Når weekendens 2. afdeling af DTC-serien er overstået, skal Team Flexlease.nu fortsat toppe både det individuelle- og teammesterskabet. Det er i hvert fald ambitionen hos det fynske racerteam, hvis to kørere, Kasper H. Jensen og Frederik Schandorff, ligger nummer et og fire inden weekendens afdeling i Aarhus.


Kasper H. Jensen
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”Jeg går selvfølgelig ind til weekenden for at vinde. Jeg forventer at komme i top 3 i alle heats – og i hvert fald skrabe en masse point sammen i alle løb,” siger Kasper H. Jensen og tilføjer:

”Det er fedt at bevise, at jeg kan være med blandt de bedste. Det har klart givet et selvtillidsboost. Jeg har altid fulgt Jan og Casper (Magnussen og Elgaard, red.), og det er sjovt at komme op i samme klasse og kunne give dem baghjul.”

Den unge kørers ambitioner er på ingen måde urealistiske, hvis man skal tro teamchef John Nielsen. Den tidligere Le Mans-vinder ved godt, at teamet har lagt pres på sig selv med den forrygende start, men det er et pres, holdet er klar til at leve op til.

”Det gik over al forventning i 1. afdeling, men æren skal tilskrives teamets dygtighed og bilernes speed – ikke andres uheld. Begge kørere er i superform, så selvfølgelig er ambitionen at forsvare de nuværende placeringer,” siger John Nielsen, der godt ved, hvor den største trussel kommer fra:

”Med sin store erfaring fra amerikanske baner er Jan (Magnussen, red.) enormt stærk på bybaner som den i Aarhus, men vores kørere skal nok vise tænder og give ham kamp til stregen.”


Teamets to biler
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Den vurdering er Frederik Schandorff enig i. Han debuterede i DTC-serien på netop bybanen i Aarhus sidste år, hvor han blev nummer fire, og i år er mulighederne bedre.

”Bybaner er utroligt svære, men jeg kan godt lide dem, fordi de er teknisk krævende, og man skal koncentrere sig hele tiden. Det koster dyrt at lave fejl. Jeg går helt klart efter at få min første reelle podieplacering og mener også, at det er realistisk med det materiale, vi har – og så glæder jeg mig til at køre for en masse mennesker på min hjemmebane i Aarhus,” siger Frederik Schandorff.


Frederik Schandorff
(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Weekendens Classic Race Aarhus køres 28.-29. maj mellem strandpromenaden og Marselisborg Slot i Aarhus.

Team Flexlease.nu


Læs mere om:
  • Frederik Schandorff
  • Kasper H. Jensen
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 29/05/16 - Mindeparken (Gadeløb) - DTC
  •      ASETEK SIMSPORTS