Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

BMW sejrede også søndag

DTM 
23/05/16 

DTMBMW køreren Timo Glock vandt søndagens løb og vandt dermed for tredje gang i DTM serien.
Han henviste Audis Mattias Ekström og Jamie Green til de andre podieplaceringer. Jamie Green havde ellers sat pole.
 

Timo Glock fik en ønskestart og kunne allerede på anden omgang overhale den førende Jamie Green. Det var dog ikke nemt for Jamie Green at følge den hurtige BMW på denne bane. Men da Nico Müller via en afkørsel fik SC bilen på banen, rykkede feltet tæt sammen igen. Men da løbet igen blev givet frit, satte Timo Glock igen tryk på og kunne uden problemer bevare føringen.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Efter 20 minutter af løbet, begyndte den obligatoriske pitstop runde, hvor der igen blev rykket lidt rundt i feltet. Mattias Ekström var den der blev længst ude af alle. Det var i dette løb nok til at få ham ind i kampen om en podieplacering.

Alt imens at Timo Glock uden problemer kunne køre mod sejren, så lykkedes det for Mattias Ekström i slutfasen at overhale sin mærkekollega Jamie Green og dermed indtage andenpladsen. Det var til gengæld ikke noget problem for Jamie Green at tage tredjepladsen.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Mens BMW kunne glæde sig over endnu en sejr og Audi over anden- og tredjepladsen, så var det total skuffelse for Mercedes. Bedst i søndagens løb var Daniel Juncadella der kom i mål som nummer 12.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

I den samlede stilling er det dog stadig Mercedes køreren Paul di Resta der er i føring, nu med 43 points. Han bliver efterfulgt af Audi køreren Edoardo Mortara og BMW køreren Timo Glock.

Om små 14 dage køres løb 5 og 6 hvilket sker på Eurospeedway Lausitz.


(Foto: Natascha Theisen, Media Office Theisen)

Natascha Theisen
Media Office Theisen

Læs mere om:
  • Red Bull Ring
  • 22/05/16 - Red Bull Ring - DTM
  •