Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Sejr i Opel Adam til Michael Broberg Sørensen

DM Rally 
23/05/16 

Hurtigst bil i Micro Cup regi, det var resultatet for rutinerede Michael Broberg Sørensen, som sammen med Mette Jensen i codriver sædet deltog i Anderup El Rally på Fyn, løbet var 2. afdeling af DM, og 2. afdeling i Minirallysyd turneringen.
 

’Bilen er en Opel Adam på 1.2 liter med 70hk, den er helt standard I drivlinjen, men med anden luft filter og udstødning. Bilen kører og styrer godt på, det kræver gode linjer og bremse meget sent for at holde gang i den, ikke helt nemt når man har været ’forkælet’ af 200hk og sekventiel gearkasse og en lidt lettere bil’, udtalte Michael dagen efter løbet.

De tre forskellige hastighedsprøver var krydret med mange udfordringer til både chauffør og codriver, og som sagt, at køre stærkt i en Micro bil stiller store krav til ideallinjer, og at man hele tiden er skarp og bevarer fokus, kører man uden for ideallinjen eller kommer for hurtigt eller langsomt ind/ud af et sving, så koster det fart/sekunder, så det kræver faktisk stor koncentration hele vejen igennem.

Slutresultatet blev vinder i Micro Rally Cuppen, nummer 4 i Klasse 1, samt 48 generelt, så Michael var tilfreds med både indsats og slut resultat, aftalen er at køre sæsonen færdig i denne bil i klassen, og måske være lidt mentor for en af klassens unge drenge (Sebastian Magnussen), en flot gestus af Michael, at videre give lidt af sin erfaring til de unge.

Allan Post


Læs mere om:
  • Fyn
  • 21/05/16 - Fyn - DM Rally
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: